Soğutucu Az

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VIII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VIII

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Pazar günü aracı eğimli bir yere park etmiştim (sol taraf yüksekte kalacak şekilde sağa doğru) , 2-2,5 saat sonra kontağı çevirdiğimde böyle bir uyarı çıktı.  Tabi hemen foruma girip baktım nedir ne değildir diye , birazda moralim bozulmuştu açıkçası , derken ışaklarda beklerken tekrar aracı stop edip çalıştırdım , uyarı gitti . Acaba eğim nedeniyle mi böyle bir uyarı aldım , yoksa servise gitmekte yarar mı var ?

[img=800x597]http://i.hizliresim.com/kY4RRr.jpg[/img]

Ynt: Soğutucu Az

Eğim - sensör ilişkisi gibi.
Bende 1 kez yağ basıncı düşük motoru durdurun uyarısı almıştım marmaris - muğla rampasında tam da manzara için duracaktım. Durdum ve tekrar çalıştırdığımda herhangi bir sorun gözükmüyordu bugüne kadar da bir daha almadım bu uyarıyı

Aracin suyunu kontrol et eren eksilme yoksa egimden olmus olabilir.

Ynt:

Tekrar yaparsa sogutucu kabi degismesi gerekecek. Gqrantiniz dewam ediyorsa ordan halledersiniz. Sayet bitti ise parcayi disarda değiştirebilirsiniz. Uzulmeye sikilmaya degmez :)

ozgun88 link' Alıntı:
Eğim - sensör ilişkisi gibi.
Bende 1 kez yağ basıncı düşük motoru durdurun uyarısı almıştım marmaris - muğla rampasında tam da manzara için duracaktım. Durdum ve tekrar çalıştırdığımda herhangi bir sorun gözükmüyordu bugüne kadar da bir daha almadım bu uyarıyı

Bende eğim diye düşünüyorum abi , genede sizlere danışmak istedim :)

BÜLENT link' Alıntı:
Aracin suyunu kontrol et eren eksilme yoksa egimden olmus olabilir.

Hemen gidip bakıyorum Bülent abi greatt

Djfree link' Alıntı:
Tekrar yaparsa sogutucu kabi degismesi gerekecek. Gqrantiniz dewam ediyorsa ordan halledersiniz. Sayet bitti ise parcayi disarda değiştirebilirsiniz. Uzulmeye sikilmaya degmez :)

Garantim devam ediyor , eğer tekrar ederse garantiden değişim yaparım artık :)

Dün aynı ikaz bendede çıktı .kontağı açıp kapadım gitti .sabahtan az su ekledim bir daha çıkmadı

Su durumları şu şekilde ( resim biraz parladı , bunun için kusurabakmayın   :) )

Edit: Resimi çok büyük atmışım bunun içinde kusurabakmayın :)

[img=800x597]http://i.hizliresim.com/5RP0M5.jpg[/img]

Bendede bu kadardı 200-250 ml kadar ekledim

suyunuz resimde az gibi gözüküyor, kontrol edip tamamlayınız, eğimden dolayı bu uyarıyı vermiştir,suyu tamamladıktan sonra hala aynı uyarıyı alırsanız servise gösterin.

Geri