Şok yakıt tüketimi astra...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okanttnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@mysterious

Vallaha bilmiyorum fakat yetkili servisten şaşmam 250ytl tutuyor bakımlarım özel serviste tutsa tutsa 150ytl tutsun. Zaten yılda 1 defa bakım yapılıyorsa 100ytl fazla çıksın daha iyi ama işim garanti olsun.:)

@alperd

Aynı araçtan arkadaşımda var şehiriçi 210-220bin arası değişiyor yakıt tüketimi ve o arkadaşta senin gibi sakınmıyor gazdan ayağını...

Şehirdışı 0.150ytl'ye kadar düştük çanakkale gezisinde vectrada lpg ile çok ekonomik oluyor.

Farklı akaryakıt alternatiflerine girersek işin içinden çıkamayız şuan dizellerede uygulanabilen CNG sistemiyle %60-%70 tasarruftan bahsediyorlar ben %45 tasarruf yapsa diyorum. O zaman dizel tadından yenmez.:pon:

Şuan itibariyle Lpg , dizel kafa kafaya ama benzine ve dizele sürekli zam geldi fakat lpg yerinde sayıyor zam gelecek ama sağlam zam gelecek malesef.:(

Dizel aracımı 1500ytl farkla aldım daha doğrusu astra easytronic 34.500ytl'idi ve astra cdti 34.500ytl aynı fiyattalardı. Ben easytonic parasını fark olarak algılıyorum. Şimdi ben benzinli araca tüp taksam , 1500ytl her türlü cebimden cıkacak (kaliteli sistem)

Düşük vergi avantajı dizel astradayken benzinli astra alıp tüp taktırmanın hiçbir mantığı yok. Sadece opel astra için konuşuyorum diğerleri farklı olabilir.

@okanttnc

yukardaki yazımı revize ettim son kullanım tarzımla ort. tüketim artmış :)

nerde o LPG'nin 1.34 YTL olduğu günler aaahh ahh :(

arkadaşlar benzini düşünüyorsanız arabayada vergi vermeyin yanlız iki at size yeter

Geri