bizim benzinli 750 yi zor görüo yaaa:s satçam arabayı alcam trakör gibi çalışsada rampada çekmesede bi dizel yetti gari beni sömürdüğüüü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astra h 1.3 cdti sehir icinde ankarada bile 5 litryi gecmiyor bazen 5,1 bagzen 4,9 litre ... uzun yolda 120 -140 arasi 4,6 yi gecmiyor..hantal diyen önce kullansin..easytronic aracim sogukken hantal ama motor isindiktan sonra 1.6 dan seri... hele sport dügmesi ile solamalarda kacisi harika...kullanan bilir..söyleyen dogru söylemis ne zaman yakit aldiginiz unutyrsunuz..
ve birde su var 1.7 veya 1.8 dti lerden cok sessiz..
Uzun yolda 120-140 arası hız ile 4.6'yı tutturamazsın arkadaşım.. şehir içide 4.9'u tutturamazsın.. hele ki easytronic ise biraz abartmışsın.
easytronik ne oldugunu biliyormusun???? otomatik ile karistirmayasin??? otomatik yagbasincindan enerji kaybina sebeten fazla yakar..easytronik debrajli dir ve normal arabadan daha az enerji kaybi yaratir..verdigi verim %97 dir...arastir ondan sonra heleki easytronik de..iki araci kullanma farki var. su na nakara yakitim 5,2 litre oda havalarin soguklugu.. ve o 4,6 yi ankara fethiye arasi yakti..
arkadaşlar,aracım 2005 model astra cosmo easytronic vites.geçenlerde 100 tl lik benzin aldım.yol bilgisayarındaki ayarları sıfırladım.12.4 gösteriyor.şu an 35 km yaptım.easytronic astra kullanan arkadaşlar,şehiriçi 100 km de kaç litre yakar?2500-3000 devirde kullanımla