Ynt: Sürücü ve yolcu kafalıkları
Ön koltuktakilere taktıramıyoruz bir de arkadakine desem herhalde kemeri ümüğüme takar
Ön koltuktakilere taktıramıyoruz bir de arkadakine desem herhalde kemeri ümüğüme takar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi keresindede benım arabada takmaya çalışmştın 005hihihGNSpower link' Alıntı:Ben bir keresinde arka koltukta giderken takmıştım çok ilginç oluyor.
bulent_tnt link' Alıntı:bi keresindede benım arabada takmaya çalışmştın 005hihih
daha once senın gıbı bırı bınmemıştıkı kemer zor kavuştu yuvasına ne yapsın 005hihih 005hihihGNSpower link' Alıntı:Senin arabadaki ayrı bir macera. Opel'in yolcuya vermediği ehemmiyet orda ortaya çıkmıştı iyice. Ulan bütün yolcular fidan gibi olacak diye bir kaide var sanki. Doğan'ı kimse düşünmemiş. (
bulent_tnt link' Alıntı:daha once senın gıbı bırı bınmemıştıkı kemer zor kavuştu yuvasına ne yapsın 005hihih 005hihih
Adamsın doganGNSpower link' Alıntı:Neyse en azından amortisör testinide yapmış olduk o arada. O zaman patlamadıysa hiçbir zaman patlamaz.
bulent_tnt link' Alıntı:Adamsın dogan
bu arada koltuk sensorude saglam hala ötuyo 14alkiss 14alkiss
bak onu denemedım kemer tokası var orda 005hihihGNSpower link' Alıntı:Durduk yere ötmüyor ama değil mi?
Vaaaay anaaam, garip anaaaaam diye ara sıra uzun hava öterse bilki hala oturmamın etkisi sürüyordur. (
bulent_tnt link' Alıntı:bak onu denemedım kemer tokası var orda 005hihih
Alemsın yaa öldum gulmekten 14alkissGNSpower link' Alıntı:Sakın çıkartma o zaman. ((