Temizleme manyaklığı. Var mı arttıran?

Aynen abi hepsi aynı fakat burada en çok sonax'ın ürünlerini bulabiliyorum. Aslında bazı ürünleri gerçekten kaliteli. Senin tavsiye ettiğin üründen 2 kutu var. Birinci kutu bitmek üzere. Bugün aldığım şu Polish&Wax 3 ürününü denicem fakat hiç bir fikrim yok. Acaba önce senin tavsiye ettiğin ürünü sürüp sonra polish&wax uygulasam nasıl olur?

Gördüm resimde iki kutuyu :) Ben sadece onu kullandığımda aracın 3-4 ay parlaklığı sabit kalıyordu, sonradan birşey uygulamıyordum.Fakat üzerine koruyucu birşey süreceksen yine aynı şekilde krem kıvamında bir ürün kullanmanı tavsiye ederim.Açıkçası sıvı cila ve wax lardan pek haz etmiyorum basit geliyor bana.

Gördüm resimde iki kutuyu :) Ben sadece onu kullandığımda aracın 3-4 ay parlaklığı sabit kalıyordu, sonradan birşey uygulamıyordum.Fakat üzerine koruyucu birşey süreceksen yine aynı şekilde krem kıvamında bir ürün kullanmanı tavsiye ederim.Açıkçası sıvı cila ve wax lardan pek haz etmiyorum basit geliyor bana.

Dediğim gibi kutu ürünü uygulayacam üstüne de polish&wax ı atacam. Bakalım sonuç nasıl olacak :D

sen kaç arabayı cilalayacaksın öyle ya :D

Şimdiye kadar benim araç dahil 3 araca uyguladım. Ctesi 1 tane daha yapacam ve belki bizimkilerin arabasına da yapabilirim :D

Eskilerin bir tabiri vardır sçzüm meclisten dışarı, eşşeğin aklına karpız kabuğu getirmek diye seninki ona benzedi :) Anladığım kadarıyla bu üç araçta benim dediğim ürünle yapıldı ve hepside memnun kaldı :) Daha ne istiyosun :)

Geri