Temizleme manyaklığı. Var mı arttıran?

Ben arabaya bu kadar malzeme alsam, eşim beni eve almaz :D

manyaklık mı ? :) kız arkadaşımı ekip arabamı yıkamaya gittiğimi biliyorum ben :D manyaklıktan öte :) babam çok kızıyor özellikle arabaya bu kadar önem vermeme... :)

:) :) :) araba başka kız arkadaş baska .... arabanın yerini tutamaz :P

bu arada yukarıdaki resimde BELCO cila olmadıgı için 10 üzerinden 9 veriyorum :) :bir::bir::bir::bir:

Eskilerin bir tabiri vardır sçzüm meclisten dışarı, eşşeğin aklına karpız kabuğu getirmek diye seninki ona benzedi :) Anladığım kadarıyla bu üç araçta benim dediğim ürünle yapıldı ve hepside memnun kaldı :) Daha ne istiyosun :)

Hehe evet abi, kutudaki ürünü sürdüm üstüne de daha önceden aldığım hartwax'ı uyguladık :) Hepsi güzel parladı

:) :) :) araba başka kız arkadaş baska .... arabanın yerini tutamaz :P

bu arada yukarıdaki resimde BELCO cila olmadıgı için 10 üzerinden 9 veriyorum :) :bir::bir::bir::bir:

Belco'yu herkes tavsiye ediyor. Bulabilirsem alıcam kesin :D

Belco'yu herkes tavsiye ediyor. Bulabilirsem alıcam kesin :D

ÇBS Belco piyasadaki en eski cila markası.Fakat ürünleri biraz standart olarak kaldı.Kalitesiz mi?Asla değil.Piyasadaki çok firmayı siler atar kalitede.Fakat sonax maugers gibi firmaların kimyasal gelişmişliği standart üstü olduğu için belco standart seviyede kalıyor.

Aslında Sonax ürünlerini almamın sebebi ismi. Fakat benim gibi daha bu işlere yeni başlayanlar için o ürünlerin isimleri pek bilinmez ve güven vermez (sonax markasıyla karşılaştırılınca) O yüzden sonax acemiliği atmak için idealdir. Daha güzel ürünler elbette var, adı sonax diye en iyisi değil fakat memnun kaldığım ürünleri de var :)

Aslında Sonax ürünlerini almamın sebebi ismi. Fakat benim gibi daha bu işlere yeni başlayanlar için o ürünlerin isimleri pek bilinmez ve güven vermez (sonax markasıyla karşılaştırılınca) O yüzden sonax acemiliği atmak için idealdir. Daha güzel ürünler elbette var, adı sonax diye en iyisi değil fakat memnun kaldığım ürünleri de var :)

Bu konu içinde daha önce de söyledim.Sonax maugers falan aslında hepsi aynı terane.Ben tek bir araç kullanmıyorum hergün bir iki araç alıp satıyorum.Hepsini de tecrübe ettim.Hiçbiri ötekinden üstün deği.Her firmanın kötü ürünleride var iyi ürünleride süper ürünleride var.Şu anda en çok adı geçen sonax ve maugers için geçerli bir durum.

Evet arkadaşlar fotoğraftan anlayacağınız gibi bende mevcut olan temizlik malzemeleri.

Bunlara bir de 3-4 tane MF bez ile MF eldiven, fırçalar, ve çeşit çeşit bezler :D

2 hafta önce 10 tane mf bez aldım.bagaj full bakım seti dolu, bu gece kar yağıyordu yakıt aldıktan sonra su tuttum yine :D Kesinlikle rahatsızım :)

Geri