*Tüketici Şikayetleri* Paramı Nasıl Alırım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
avea denilen şirket benim hattımı uluslar arası aramaya açmak için hat kontörlü bu arada kredi kartı talep etti kafasına göre para çekicek yani ordan turkcellde hiç böyle bi uygulama yok kontör bitince aramada bitiyor bu kadar basit avea gibi bi embesil operatör görmedim zaten.

ben olsam 3 aylık faizinide alırım o paranın

faiz, tazminat gibi durumlar için tüketici mahkemesine dava açmak gerekiyo... en az 6 ay sürer faiz ile tazminatıyla alırsın dediler ama istemedim. 4 ay beklemişim 6 ay daha beklersem 10 ay olcak walla:D paramı alayım yeter faiz filan istemiyorm...

benide müşterinin biri tüketici mahkemesine verdi sanırım...

bakalım ne sonuc cıkacak???

mustafa helal olsun bea
inşallah paranıda alırsın

valla sabırla uğraşmışsın tebrikler ben olsam telefon alırsdım heralde ugraşmamamk için

evet o servis maalesef hep öyle. bi arkadaşım ozaman nokia6600 başarıya vermişdi yapılması için.1 hafta sonra gittik telefon yok dediler.bişeyler anlatıp çocuğu gönderdiler ama piyasada telefon yok.sonra çocuk ankara em.müdürlüğündeki üst düzeyde görev yapan dayısıyla beraber başarıya gitti.çocuğa aynı telefonun sıfırını verdiler hemde sorgusuz sualsiz.düşünün yani bence bunlar dolandırıcı...

geçmiş olsun.bir süre bahsedildiği gibi sx1 kullandım ben de 1 yıl mı 2 yıl mı neydi.3kere servise gitti 3.sünde yeni telefon getirmişlerdi ve bir daha da arıza yüzü göstermemişti.son derece zevkle kullanmıştım.bunda telefon üreticilerinden çok servislerin hatası var...

Geri