tuning türkiye aralık sayısında

beyaza panjur bilerek boyanmadı o araçta. Yapan usta kazara bulaştırdığı için hepsi boyanmak zorunda kaldı. Neyse sonuçta emek vermişsiniz kazasız belasız binin. Bu arada Hemşeriyiz. ;)

kimsenin Rizetuning'e girme iddasıda yok zaten ;)
bizde sizi bu arabayla hiçbiryere almayız diyeceğim...
büyüğümsünüz, saygılar...

bukadar abartı modifiyelere hevesiniz varsa Japon araçlarını tercih edin,
en azından arabaya yakışır.
böylece olumlu yorumlarda alırsınız ;)

beğenmeyenleri kıskançlıkla suçlayarak sadece kendi egonuzu tatmin edersiniz.

ayrıca bende beğenmedim. üzerindeki parçalar istediği kadar orjinal olsun, yakışmıyorsa yakışmıyor demektir.

neyse diğer araçlarınızın fotolarını ekleyin onlarıda görelim, merak ettim :)
Kesinlikle haklısınız.Bu kadar aşırıya kaçmak sadece hondaya yakısıyor bence.opeli modifiye yapıyorsan sade ve dikkat çekici olucak çünkü her kareden bakışta bir ağırlık tokluk var.ama japon olarak özellikle hondalar henyönden spor.

Allah kaza bela vermesin.güle güle kullanın..

kesinlikle haklısınız.bu kadar aşırıya kaçmak sadece hondaya yakısıyor bence.opeli modifiye yapıyorsan sade ve dikkat çekici olucak çünkü her kareden bakışta bir ağırlık tokluk var.ama japon olarak özellikle hondalar henyönden spor.

allah kaza bela vermesin.güle güle kullanın..

+1905

bana göre güzel.
ee sen beğendiysen sorun da yok.
he bana kalsa hiçbirşey yapmaya gerek yok bertone zaten harika

hyundai çok güzel olmuş iddalı kimsenin senin arabanı kıskandığı yokki sadece yorum yaptı herkez arabanın ön tamponu güzel ama panjur bozmuş tamponuda kötü göstermiş arka tamponda yakışmamış bertoneye bişey yapmana zaten gerekde yoktu bertone zaten başlı başıan modifiye :)

panjur harıc hersey guzel uyumlu +10 olmuş kupon rahat ol ben kıskandım topragım gel arabaları degıselım:D:D
şaka bıyana emek vermışşsın elıne saglık ;)

Bence bazı yorumlar aşırı kaçmış, beğenmeyen tabiki de beğenmez ve bunu söyler ama benzetmeli olumsuz yorumlar hoş olmamış...

Gereksiz bi tartışmaya dönmüş konu,hiç gerek yok.
Fotoğraf konur,saygı çerçevesinde herkes iyi kötü yorumunu yapar.
Bende astranın body kit i sevmedim.
Hundai de kaş dışında gayet güzel.
Kazasız belasız kullanın...

Geri