tuning türkiye aralık sayısında

işte farklılık herkes aynı şeyi diyo bende herkeste olan modifyeyi sevmiyorum ben farklıyım kimsede olmayanı yapmaya calısıyorum sizlerin dedikleri tampon modelleri hazır satılıyo zaten 10 dakkada takılıyo daha bitmedi yanlara geniş hava kanalları takılcak hyundaideki gibi

ben arka peteklerdeki opel logolarını çok saçma buldum. panjur hakkında bsy sölememe gerek kalmamış ztn.onun haricinde stopların rengini biraz açabilirsin. geri kalan hoşuma gitti. sözüm ona saçma sapan benzetmeler yaparak arkadaşın hevesini kırmaktansa daha yapıcı eleştiriler yapmak daha iyi olacaktır. yamalı eşek benzetmesi filan hiç yakışmamış ne kdr kötü olursa olsun böyle aşalayıcı kelimeler kullanmak kimsenin harcı-hakkı değil.

Gereksiz bi tartışmaya dönmüş konu,hiç gerek yok.
Fotoğraf konur,saygı çerçevesinde herkes iyi kötü yorumunu yapar.
Bende astranın body kit i sevmedim.
Hundai de kaş dışında gayet güzel.
Kazasız belasız kullanın...

dikkat!!!....

panjurunuz boyalı ve camlarınız filmli.. başka birşeyi yok.
sizin aracını memur arabası, yorum yapamazsınız!!

:kop::kop:

işte farklılık herkes aynı şeyi diyo bende herkeste olan modifyeyi sevmiyorum ben farklıyım kimsede olmayanı yapmaya calısıyorum sizlerin dedikleri tampon modelleri hazır satılıyo zaten 10 dakkada takılıyo daha bitmedi yanlara geniş hava kanalları takılcak hyundaideki gibi

size özgü birşey olmasını istiyorsanız daha güzel birşeyde yapabilirsiniz.
sizin arabanızda olan şekil başkasında yoksa sizinki illa güzel olacak diye birşey yok.
German Style araçlar hepsi birbirinin aynısı ama hepside birbirinden güzel.

burada sonuçta F&F filmi çekmiyoruz, daha sade, Alman araçlarına özgü çalışmalarla da farklı şeyler yapabilirsiniz.

gökan kardesim bende onu anlatmaya calısıyorum bakın bakalım yoru yaptığım aracların hiçbirine olumsuz yorum yapmısmıyım nekadr kötüde olsa yapmam kırılmasın cünkü bu modifye işi gercekten heves işidir zevk işidir ama olayı eşeklere murat arabalara traktörlere benzetenlere sence nedemeli diğer eleştiri yapan arkadaslara tesekkür ediyorum panjuru yaptırıp ve peteklerdeki logoları sökücem hemen negüzel işte fikir alışverişinde bulunmak ama ben ksıkanclık dedimya lafım o benzetme yapanlara diğer arkadaslarım tafsiyesini yarın hemen değelendiricem

bide benim opel araclarımdaki kaput ve panjurlar normalden büyük ve geniştir irmsher veya diğer hiçbir panjur olmuyo sadce telden yapılmıs ızgara olucak eskisini yarın takıcam

emeğine sağlık, öncelikle arkadaki logoları sökeceğini söylemişsin, evet bu konuda doğru karar vermişsin zaten.. sökülmesi lazım. bunun dışında ilk göze batan ön panjur, bu konuda da fikrin değişmiş, güzel... ek olarak boy siyah şeritleri de sökmeni tavsiye ederim.

gökan kardesim bende onu anlatmaya calısıyorum bakın bakalım yoru yaptığım aracların hiçbirine olumsuz yorum yapmısmıyım nekadr kötüde olsa yapmam kırılmasın cünkü bu modifye işi gercekten heves işidir zevk işidir ama olayı eşeklere murat arabalara traktörlere benzetenlere sence nedemeli diğer eleştiri yapan arkadaslara tesekkür ediyorum panjuru yaptırıp ve peteklerdeki logoları sökücem hemen negüzel işte fikir alışverişinde bulunmak ama ben ksıkanclık dedimya lafım o benzetme yapanlara diğer arkadaslarım tafsiyesini yarın hemen değelendiricem

Kardeşim dediğin gibi, bu zevk işidir.. Senin arabanı başkası beğenmez, sende başkasının arabasını beğenmezsin. Farklılık bu zaten. Herkesin zevki başka.. Onun için sen söylenenlere kulak asma ! Aracının maşallahı var. Logoları sökücem demişsin, o tamam..Tek söylüyeceğim ızgarayı irmscher ya da fk ile değiştirebilirsen daha sexi olur ;)

burda sana katılıyorum cok agır yorum olmuş hevesın kırılmasın boşver ;)

Geri