türkçe yol bilgisayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arf68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
alpervectra-B' Alıntı:
türkçe yol bilgisayarı sadece yeni astra hb ler için yapıldı yaw.dier modellerde yoq.
Arkadaşım yanlışın var benim araç yeni Astra değil ki Astra G Njoy 2004 ... :(

vectramız var ki söylüyoruz. Yunanca, ispanyolca,almanca, hollandaca,italyanca falan filan var ama türkçe yok. Arasıra şekil olsun diye yunancayı seçtiğim bile oluyor:) Hadi ben anlıyorum da peder bey(64 yaşında) kullanıyor vectrayı. Klimayı açmayı kapamayı beceremiyor. Çok cins yapmışlar klima olayını.
06cey66' Alıntı:
nasi yokk??? war tabiki

astra H kullanıyorum bende... Astralarında gördüklerimin hepsinde türkçe var ama bende yok. Yükleriz dediler iki senedir yüklemediler. Çok lazım değil zaten diye düşmedim üstüne.

arf68 yetkili servisten filan öğrenmeye çalış bence türkçe dil paketi yükleniyordur kesin o kadar zor birşey olduğunu zannetmiyorum

hakkinenk' Alıntı:
vectramız var ki söylüyoruz. Yunanca, ispanyolca,almanca, hollandaca,italyanca falan filan var ama türkçe yok. Arasıra şekil olsun diye yunancayı seçtiğim bile oluyor:) Hadi ben anlıyorum da peder bey(64 yaşında) kullanıyor vectrayı. Klimayı açmayı kapamayı beceremiyor. Çok cins yapmışlar klima olayını.

yok bizdede war bende ondan soyluyorummm vetra c2

zaten satılıyo nie yapsın adamlar satamadıkları yerlerin dillerini yapıolardır

Valla Astra Cdti TÜrkÇe De Vectra Da Olmasi Gerekİr TÜrkÇe' Nİn Yaw.

Geri