türkçe yol bilgisayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arf68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mdellal' Alıntı:
Arkadaşlar biri sevabına bana şu ''aynı mesaja birden fazla resim ekleme tekniği''ni öğretse çok sevinecem valla böyle ayıp oluyo ya bi sürü ayrı mesajda foto eklemek zorunda kalıyorum ... :o

resimin linkini kopyala dedikten sonra araya resim ekle butonuna linki yapıştırıyosun... tek resim veya çok resim eklemenin bi farkı yok... her resimden sonra bi alt satıra geçersen resimler alt alta olur.. geçmezsen yan yana olur...
insertimage.gif

benim eski 2004 Vectra C'nin yol bilgisayarı türkçe deildi ama şimdiki 2006 vectramın yol bilgisayarı Türkçe... senin GTS kaç modeldi???

marikan' Alıntı:
resimin linkini kopyala dedikten sonra araya resim ekle butonuna linki yapıştırıyosun... tek resim veya çok resim eklemenin bi farkı yok... her resimden sonra bi alt satıra geçersen resimler alt alta olur.. geçmezsen yan yana olur...
insertimage.gif
Çok teşekkürler arkadaşım ... :good: :rock :alkis:

mdellal' Alıntı:
Valla bak samimi olarak söylüyorum (hatta bikaç foto ekleyebilirim) menü Türkçe ... ;)
selam zizinki büyük şans hayırlı olsun.:cry:

kor' Alıntı:
benim eski 2004 Vectra C'nin yol bilgisayarı türkçe deildi ama şimdiki 2006 vectramın yol bilgisayarı Türkçe... senin GTS kaç modeldi???

2003 model

benım araç elagance donanım sadece bu donanımda yok türkçe sonradan yüklenıyomuş ama sorun yarata bilir dediler bende yükletmedim. enjoy donanımda türkçe var

abi çok basit yaw resim eklemek sen bişey yapmıyosunki resim eklemek için tıkladığın yere resmi ekledikten sonra tekrar tıkla ve yenisini ekle

2005 model ve öncesi vectralarda yol bilgisayarları türkçe deildi...
seninki 2003 model olduğuna göre, demek ki o model yılında
yol bilgisayarı türkçe olmayan bi tek sen deilsin...

benim aracımda da türkçe yok.mart ayının sonunda aldım..benden sonra arac alan arkadaşlarda da türkçe yokmu acaba?

Geri