TÜVTÜRK'ün araç muayene sistemi hakkında

pek bişey olmuyor

arabada vuruk göçük olsa bişey olurmu aceba..
bana dediler yok geçirmiyorlar ama gittim gördüm çok derin ve boya kalmış değilse bişey demiyorlar bir komyenet vardı ondaki göçük o kadar eski ki paslanmış adamı yolladılar yaptır gel dediler:eek:

Benim arabada bir tek filme takarlardı. Neyseki o sorunda ortadan kalkıyor, süper.

sağ arka lastik farklı diye geçen hafta benim aracı geri gönderdiler.muameleci arkadaş saolsun lastikçide değiştirip tekrar girmiş.neyseki geçti

Hafif kusurlu sayılıpta vizeden geçen araçlar, kendilerine verilen araç muayene sonuç raporunu daha sonraki muayenede götürmeleri gerekiyor diye duydum. Bunun amacı da hafif kusurlu olarak muayeneden geçen araçların , aradan geçen iki sene sonra aracın kusurlarının giderilip giderilmemesi içinmiş. Ne derece doğru bilmiyorum.

bişey demiyorlar abi

Benim filmler koyu, sanırım söktürmem gerekir.

orda adamla azda olsa konuştum ankara da sorun olmuş askeri resmi araçlarda sonra enson tekirdağ valisini kızdırmışlar son 15 gündür cam filmi hafif kusur sayılıyor rahat ol abi hertürlü gecersin

bende xenon var ssadece kısa farlar ayarsız yazmış camda filmm var demiş hafif kusurlu muayene onaylandı badrol yapıştırıldı diyor ama sistem mükemmel tıkır tıkır işliyor adamlar senle muhatap olmuyor elemana yaklaşıyorum soru sorcam abi kameralar var diyor 3 addım igeri gidiyor ancak o şekilde sorunu soruyorsun :))

bi arkadaş gitmiş kapıda ufak bi çürük var diye geri göndermişler başka bi arkadaşıda lastikte çivi var diye geri göndermişler.

ben artık arabaların muayenesi bitmesine yakın satarım muayenesi yeni yapılmış bi araba alırım :) çnkü benim arabalarm hiç gecmez ordan yaw.

:)

bi arkadaş gitmiş kapıda ufak bi çürük var diye geri göndermişler başka bi arkadaşıda lastikte çivi var diye geri göndermişler.

ben artık arabaların muayenesi bitmesine yakın satarım muayenesi yeni yapılmış bi araba alırım :) çnkü benim arabalarm hiç gecmez ordan yaw.

:kop::kop::kop::kop::kop: Abi adam 2006 audı yi gözümün önünde yolladı yaww

Avrupa ülkelerinin hemen hemen hepsinde çivili lastik yasaklanalı çok oldu.

Geri