TÜVTÜRK'ün araç muayene sistemi hakkında

Araç muayenesinden şimdi geldim

Arkadaşler muayene den şimdi geldim adamlar deli dehşet bi sistem kurmuşlar herbölümde bilgisayarlı ölçümler yapılıyor paranızı yatırıp aracınızın antarını teslim ediyorsunuz içeri girmek yasak siz aracı bekleme salonundan izleye biliyorsunuz .Üstelik her bölümün bir şefi var aracın heryerine bakıyorlar altına frenlerine farlarına yaylarına aks rot rotil ne varsa Örneğin benim aracım da xenon var kusurlu sayıyorlar ama önce vara bir alet yapıştırıp ölçüm yapıyorlar hafif kusurlu diye izin veriliyor araçta film var camlarda 15 gün öncesine kadar ağır kusur sayılıyormuş ama ankaradan tepki gelmiş enson tekirdağ valisi kızmış öyle şey olurmu diye şimdi hafif kusur yani onaylıyorlar ama birçok aracı frenleri sağa çekiyo yada sola çekiyor lastik dişleri derinliği az ve uzunlar ayarsız diye geri yolladılar 1 ay muhlet veriyor yap gel tekrar gittiğinde para almıyorlar ama yine olmamışsa paran yanıyor. Önümde 2006 audı vardı camı çizik diye ağır kusurlu saydılar yoladılar :))

uzunlafın kısası xenon söktürmeme gerek yok filmde kalsın dediler onaylandı geldim :kop:

hadi hayırlı olsun...

hadi geçmiş olsun,,

benim de frenlerde bi sorun var, titreme yapıyor, rot balans da değil sebebi... halletmem gerek, geri kalan şeylerden geçerim gibi geliyor.

tekrar geçmiş olsun ve de hayırlısı olsun ... darısı bizlerin başına :)

amin

hadi geçmiş olsun,,

benim de frenlerde bi sorun var, titreme yapıyor, rot balans da değil sebebi... halletmem gerek, geri kalan şeylerden geçerim gibi geliyor.

tekrar geçmiş olsun ve de hayırlısı olsun ... darısı bizlerin başına :)

abi inşaallah gecersiiniz çok saol

offf yandık ki ne yandık!!

BEN jant olayını sordum

aracı rampaya cıkarıyorlar yani sol ön ve sağ arka rampadayken lazer bi aletle ölcüyorlar eğer ölçümde kalırsan yaylarını değiş gel diyorlar bugün şahit oldum fıat puntoyu yolladılar yanımda ağar kusurlu diye

işi iyice teknolojik yapmışlar desene.. vay be merakettim bak şimdi şu tüv muayene istasyonlarını.. bi casusluk için gitsek mi ne!!

valla abi aklıma gelgi foto cekiyordum
şarjım bitti foruma koycaktım yani :)

Geri