TÜVTÜRK'ün araç muayene sistemi hakkında

ya helal vallaha benim bi silecek eskidiye yapmadı lar

2 hafta sonra muayenem var jantlara yaylara yan marspıyerlere farlara(on arka) arka spoılere on kaputta mod var bunlara bırsey demıyorlar mı arkadaslar gecebılırmıyım???

bölgeye ayırmaları cok sacma olmus bizim araba tekirdağa kayıtlı ama suan aydındayız ne yani muayne için manisaya mı gidicez

ya bu kdr saçmalık olur bölgede neymiş yaa.. aklı yokmu bunlarn herkes kendi kayıtlı olduğuu yerde yapacak deseler anlıcam da bölgede ne yaaa:@

camımda tas vurması sonucu olusan çatlak car bozuk para kadar bi yer yayılmamıs geçer mi muayeneden

Zor abi

camımda tas vurması sonucu olusan çatlak car bozuk para kadar bi yer yayılmamıs geçer mi muayeneden

adam camında çizik var diye audıyı yolladı geri ama yinede git bi göster aracı ben film söktürüp gitcektim arkadaşlar şansını dene dedi gittik hafif kusurlu saydı geçtik sende sansını dene bence

bugün arakadaşın arabasını muayeneye soktuk taaa silivriye gittik bom boştu araçta filim olmasına rağamen hafif kusurlu geçti ama önümüzdeki 4-5 araca vize vermediler neden far ayarsızlığı yani şu sonuç cıkıyoo muayeneye giderken mutlaka far ayarını yaptırıyoruz varsa sislerede ayar çektiriyoruz birde genelde combocuları ilgilendirir eğer aracınızda arkada merdiven ve kenarlarda demir varsa mutlaka söktürün gidin vize vermiyolarmışş ilk tecrübelerim böyleydi bakalım ocaktata ben gidicem

02/12/08-
araç muayenesini girdim. kısa farlar ayarsız dendi (hafif kusurla geçti).
ama cihaz da çılgın ne yapayım :)

Benim farlarda ayarsızdı hemde xxenon var camlarda film hafif kusurlu saydılar geçtim muayeneden AMA şu da var eğer uzun farların ayarsızsa kalıyorsun

2 hafta sonra muayenem var jantlara yaylara yan marspıyerlere farlara(on arka) arka spoılere on kaputta mod var bunlara bırsey demıyorlar mı arkadaslar gecebılırmıyım???

geçersin. ancak askıya alırlarken marşpierler sürterse kırılırsa, zarara karışmıyorlar.

Geri