ama senin kadar seviliyor olsaydım genel seçimde bağımsız milletvekili olurdumMardin Belediye Başkanı adayımız olarak FATİH ÖZKAN kardeşimizle yolumuza devam edeceğiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama senin kadar seviliyor olsaydım genel seçimde bağımsız milletvekili olurdumMardin Belediye Başkanı adayımız olarak FATİH ÖZKAN kardeşimizle yolumuza devam edeceğiz.
haklısın katılıyorum bi far ayarı için gitmeden yaptırdım ve sonra birdaha yaptırdım tekrar gittim yine aynı sorun var sorun cıkaracaklarya ondan olur hep muayene bitti tekrar yaptırmayaya gittim sorun yok diyolar ben anlamadım bu işnden birşey aklıma bilgisayarlı far ayarı geldi bulup araştırıp o şekilde yaptırmak lazımFar ayarına takmışlar.Bütün farlar hafif kusurlu çıkıyor.Biz ayarlatamıyorsak,kendileri doğru ayarlasınlar o zaman.
Bu nasıl bir zihniyettir ya.Far'ın ayarsız olduğunu görüyorsun ve git bunu yaptır diyorsun.O far ayarı 1 dakika sürer.Ama bizim milletimiz zorluğa alıştırılmış.
10 dakika da yapılabilecek bir yazışma için,devlet dairelerinde aylarca sürünüyoruz biz.
bencede TÜVTÜRKTE FAR AYARI yapan bi bölüm oluştursunlar. far ayarı bozuk olanları belli bi ücret karşılığı ayarlasınlar... bakalım kendileri nasıl ayarlıyor. 2-3 defa ayar yaptırıyor (farklı yerlerde) yine ayarsız çıkıyor. madem öyle buyursun kendileri yapsın...Far ayarına takmışlar.Bütün farlar hafif kusurlu çıkıyor.Biz ayarlatamıyorsak,kendileri doğru ayarlasınlar o zaman.
Bu nasıl bir zihniyettir ya.Far'ın ayarsız olduğunu görüyorsun ve git bunu yaptır diyorsun.O far ayarı 1 dakika sürer.Ama bizim milletimiz zorluğa alıştırılmış.
10 dakika da yapılabilecek bir yazışma için,devlet dairelerinde aylarca sürünüyoruz biz.