Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu olayı sadece araba için düşünmeyin sonuçda tuv kuralları avrupa birliğine göre koyuyor yani avrupa birliğine dahil her ülkede tuv bu uygulamayı yapıyor..
belki farınızdaki minik bir çatlağın kimseye zararı olmaz ama 2 yıl sonra o çatlak hayla duruyorsa sizin şöförlüğünüz aracınıza bakmamanızdan dolayıda o kusur ağıra dönüşüyor olabilir yani araçdan değil belkide şöförün kendinden de olabilir..
sonuçda türkiyeye has bir şey değil bu tuv.
ama hafif kusurlu geçirirlerse devamlı benim çok avantajımadır onuda söyliyim ben geçenkinde kusursuz geçdim ama şimdi arabada xenonlar var kesin bir sonrakinde haif kusurlu geçerim bende xenonları çıakrtıp girmeyi düşünüyordum ama girmiyim gerek yok.
katılıyorum herşeyi avrupa standartlarında istemek için hizmeti de avrupa standartlarında vermek gerekir aksi durum haksızlık olur, geri kalmış kıytırık birkaç ülkesi hariç, ben ön takımı bozuk araç olduğunu hiç sanmıyorum avrupa ülkelerinde adam istese de bozamaz çünki '' kaymak gibi yollarda'' biz de uluslararası yol olan e-5 karayolunda alaşımlı jant yamultabiliyoruz bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu....jantı yamultacak bozukluk araçta başka nereleri de bozmuştur varın siz düşünün yazık...arabalarımızı avrupa standartlarında muayene ediyorlar. yollar sanki avrupa standartında. her imkan avrupa standartında olur sonra avrupa standartlarında muayene yaparlar amenna ama sıfır arabalar bir yılda arıza vermeye başlıyor canım Türkiye'min yollarında.