TÜVTÜRK'ün araç muayene sistemi hakkında

bende plakalık iptali yaptım. Plakayi çift taraflı bantla yapıştırdım. Çevresidneki siyah çerçeveyi tinerle silmeye çalıştım ama olmadı. Bu yüzden beyaza boyadım bende. Bu bir sorun teşkil eder mi. muayenede sıkıbtı çıkartırlar mı?

Biz Mühürsüz APP plakayla girdik çıktık.Problem çıkarmadılar.

Oo o zaman iyi. benimkiler mühürlü zaten. orj plakayi yapmıstım.
Tşkler

yaw ben geçtim kusursuz olarak:D

Bende bugün hafif kusurla geçtim .gitmeden farları ayarlatmama ragmen kısa far ayarı bozuk çıktı hafif kusur sayılıyormuş,uzun far olsaydı agır kusur oluyormuş.

bende bugun geçtim 97 vectramla arkadaslar hiç bi sornu cıkmadı ama bu işi artık baya ciddiye alıyorlar.sağlam arabayı bozacaklardı nerdeyse sağlammı diye deli oldum içim gitti :)

sorma ben de gecen gun gittim adam sag arka camın otomatıgını kontrol etii.. şaşırdım kaldım.. ne alakaysa...

bence güzel sonuçda yollarda biraz daha emniyetli araçlar olucak ben hatırlıyroumda bir hacı muro vardı adam kusursuz geçdi araba tertemizdi iyi bakmış her şeyide çalışıyor du..
çürüğü yokdu pası yokdu..

birde megan 1 vardı enfazla 2002 model falan araçdır o kalmışdı pek çok şeyden elektrik tertibatında açık kablolama far ayarı yokdu uzun daha bir çok şey sıralamışlardı.. ama adam dedi ben geçmiyceğini biliyordum bunlar için geldim zaten yani nelerden kaldığımı bilip onları tamamen düzeltip gelicem demişdi..

bir yandanda iyi.

sorma ben de gecen gun gittim adam sag arka camın otomatıgını kontrol etii.. şaşırdım kaldım.. ne alakaysa...

Aracın üzerinde bulunan her türlü orjinal ekipmanların çalışır durumda olması şart. Ekipmanın önemine göre kusur değerleri değişiyor.

benım farlarda halojen ampullerı sokup xenon bagladım ve araçta cam fılmı var. 31 temmuz a randevu aldım umarım sorunsuz geçerım

geçersin yalnız far ayarını iyi yaptırt o konuda hassaslar.. bende girdiğimde far ayarından geri yollatmışlardı hemen arkadaki sanayide farları ayarlatım 10 dakka sonra geri gidip girdim geçdim..

Geri