TÜVTÜRK'ün araç muayene sistemi hakkında

benım farlarda halojen ampullerı sokup xenon bagladım ve araçta cam fılmı var. 31 temmuz a randevu aldım umarım sorunsuz geçerım

Sizden bir ricam olacak; cam filmleri ile birlikte ne sonuc aldiginizi haber verir misiniz? Istanbulda hangi TUV'e gittiginizi ve cam filmine ne muamele yapildigini ogrenmek istiyorum..

Tesekkurler

Silivri ye git haftaiçi git sabahdan git randevu alman şart değil fazla beklemessin en azından bir sıkıntı çıkarsa hemen arkasında silivri oto sanayi var orda işini halledip hemen tekrar muayeneye girebilirsin vakit kaybın olmaz..

benim ilk yardım seti ve trafik setim yok. tupun de tarıhı geçmiş. yarın muayeneye gırıyorum bunları nasıl temın edebilirim.

çoğu muayene yerlerinin önünde satıyorlar artık buda bir pazar olmuş tüv istasyonlarının önünde bu tip mobil gezer satıcılar var artık silivride vardı ben gittiğimde mesela yada benim gibi hepsiburadadan sipariş verebilirsin yada herhangi bir oto sanayideki aksesuarcıdan geçerken alabilirsin yada orda muayeneye giricek birinden içerde ödünç iste yada muayeneden çıkmış birinden ödünç iste iki dakkalığına :D :D

Bu kadar çok şıkkın var :) seç beyen al..

merhaba
doblo bi aracın motor ve şase numarasını direk olarak okuyamadığı için aracı servise gönderildiğini duymuştum bi arkadaştan.astra h 2004 model aracımıda şase ve motor numarası kolay okunabilecek bir yerde mi acaba? yoksa oraya kadar gidip servise göndermesinler beni de?

kısa far, uzun far, aks mili yağlı, camlar filmli hepsi hafif kusur geçtim....

kısa far, uzun far, aks mili yağlı, camlar filmli hepsi hafif kusur geçtim....

Hangi TUV istasyonuna gittiniz?

Bende de cam filmi oldugundan ben de o istasyona gideyim diye dusunuyorum..

Diger bir sorum: Cam filmleriniz acik tonlu diye mi gecirdiler? Yoksa koyu tonlu da , butun cam filmlerini hafif kusurdan geciriyorlar miydi?

Hangi TUV istasyonuna gittiniz?

Bende de cam filmi oldugundan ben de o istasyona gideyim diye dusunuyorum..

Diger bir sorum: Cam filmleriniz acik tonlu diye mi gecirdiler? Yoksa koyu tonlu da , butun cam filmlerini hafif kusurdan geciriyorlar miydi?
hepsi her yerde geçer

Bende bugün geçtim muhayeneden...Hiç bir şeyi elletmeden direk muhayeneye soktum ve geçtim...Hatta kusur bile söylemediler..Hayret ettim doğrusu...
Yalnız yanımda biri vardı 90 model corollası vardı lpg dolum yerinin kapagı yok diye geçemedi...Sonra ne yaptı bilmiyorum...

Geri