TÜVTÜRK'ün araç muayene sistemi hakkında

:good::good::good:

İhtimal bile vermiyorum

http://www.tuvturk.com.tr/kusurlartablosu.pdf madde 342' HK yani hafif kusur
tvij1.png

:confused::confused::rolleyes:

benim bildiğim eskidende şimdide camda taş çarpmasından dolayı olan çatlaklarda vs. vizeden geçmiyodu. Onun yanındada cam filmiyle ilgili olan kısımda yazdığı gibi hafif kusur yazıyo kafam karıştı açıkçası

Ben yeni kalktım uykudan ondan herhalde Hırsızlığa karsı Alarm sistemi: onaysız/çalısmıyor/yok Hafif kusur..Nası ya :S

evet ankaraya da acıldı bu muayene ist.yolu üzerinde eryaman da lale evlerin bitişiginde gecen gittim gördüm bana yakın oldugu için balkondan görebiliyorum burayı bende diyordum buraya ne yaptılar diye adamlar 3 ayda bitirdiler cok hızlı inşa ettiler şuan hizmet veriyo sistem nasıl oluyo ama görmedim içerde

devlet artık ne yapacağını şaşırdı işi gücü yok bu seferde arabalara taktı kafayı, sivrisineği(vatandaşı) nasıl sıksamda yağını çıkarsam diye düşünüyo. valla bu sistem fazla sürmez mutlaka birkaç maddeyi iptal ederler.(lastik diş kalınlığı,xenon-angel farlar, kaporta göçükleri v.s. v.s.)

arka kelebek camdaki filme ve perdelere bişey diyolarmı peki,haberi olan varmı arkadaşlar?????

Geri