valla farlara kadar baktılarsa ne mutlu artık bedford kamyonlarında sonu gelıyor
Koptum buna
Ağzına sağlık. İnşalah bu gibilerden yolarımız kurtulur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla farlara kadar baktılarsa ne mutlu artık bedford kamyonlarında sonu gelıyor
size katılıyorum.e boşuna expertiz yaptırmayalım araç alırken bi muayeneye sokalım ne var ne yok sölesinler araçta ..uzun dönemde zararlı aslında aks körüğünün yırtık olması hareketli mafsallara rulmana zarar verir ses yaptırır falan filan...ama bi araç aks körüğünden geri dönürülmemeli bence ...hafif kusurlu sayıp yapabilirler ..burası avrupa değil avrupa standartlarında para kazanmıyoruz ben yeni uygulamalardan hiç memnun değilim
e boşuna expertiz yaptırmayalım araç alırken bi muayeneye sokalım ne var ne yok sölesinler araçta ..uzun dönemde zararlı aslında aks körüğünün yırtık olması hareketli mafsallara rulmana zarar verir ses yaptırır falan filan...ama bi araç aks körüğünden geri dönürülmemeli bence ...hafif kusurlu sayıp yapabilirler ..burası avrupa değil avrupa standartlarında para kazanmıyoruz ben yeni uygulamalardan hiç memnun değilim
abı hepimiz amerikan ozentisiyiz. senin nickin hitman. benimkisi de mel-a-ku amerikalı zenci ismiymiş. yani hepimizde var ozentilikÇok doğru bir tepit, ama taktığı gözlüklerden, eskort araçlarına kadar amerikan özentisi yöneticiklerin yönettiği bir ülkede böyle tezatlar gayet normal maalesef...
abı hepimiz amerikan ozentisiyiz. senin nickin hitman. benimkisi de mel-a-ku amerikalı zenci ismiymiş. yani hepimizde var ozentilik
e boşuna expertiz yaptırmayalım araç alırken bi muayeneye sokalım ne var ne yok sölesinler araçta ..uzun dönemde zararlı aslında aks körüğünün yırtık olması hareketli mafsallara rulmana zarar verir ses yaptırır falan filan...ama bi araç aks körüğünden geri dönürülmemeli bence ...hafif kusurlu sayıp yapabilirler ..burası avrupa değil avrupa standartlarında para kazanmıyoruz ben yeni uygulamalardan hiç memnun değilim
Çok doğru bir tepit, ama taktığı gözlüklerden, eskort araçlarına kadar amerikan özentisi yöneticiklerin yönettiği bir ülkede böyle tezatlar gayet normal maalesef...
Doğru söze kim ne diyebilirki. İnsanca yaşamak için kurallara uymak zorundayız. Amerika, Avrupa, Afrika, Asya. Hiç fark etmez. Toplum içinde yaşamanın, karşı tarafı mağdur etmemenin belli kuralları var. Kuralları kim iyi uygularsa, kim benim yaşam hakkıma saygı gösterirse ben o topluluğa özenirim.abı hepimiz amerikan ozentisiyiz. senin nickin hitman. benimkisi de mel-a-ku amerikalı zenci ismiymiş. yani hepimizde var ozentilik