TÜVTÜRK'ün araç muayene sistemi hakkında

valla farlara kadar baktılarsa ne mutlu artık bedford kamyonlarında sonu gelıyor :D

Koptum buna :kop::kop::kop::kop::kop:
Ağzına sağlık. İnşalah bu gibilerden yolarımız kurtulur.:D

hala bu cam filmi olayı netlik kazanamadı. tuv e gıden bırısı su maddeyı sorsa ya artık

arkadaşlar öncelikle herkeze selamlar...yeni üye oldum.bende 1.6 vectra c var..aracım ön cam dahil filmli,sorun olcanı bildiğim için önce muhane yaptırdım.sonra film :) ama şu anki muhane istasyonları 40 dakikada işlemi bitirebiliyor.arkadaşımın aks körüğü yırtık diye geri yolladılar.arabanın her tarafını inceliyolar bilginize....

e boşuna expertiz yaptırmayalım araç alırken bi muayeneye sokalım ne var ne yok sölesinler araçta :)..uzun dönemde zararlı aslında aks körüğünün yırtık olması hareketli mafsallara rulmana zarar verir ses yaptırır falan filan...ama bi araç aks körüğünden geri dönürülmemeli bence ...hafif kusurlu sayıp yapabilirler ..burası avrupa değil avrupa standartlarında para kazanmıyoruz ben yeni uygulamalardan hiç memnun değilim

e boşuna expertiz yaptırmayalım araç alırken bi muayeneye sokalım ne var ne yok sölesinler araçta :)..uzun dönemde zararlı aslında aks körüğünün yırtık olması hareketli mafsallara rulmana zarar verir ses yaptırır falan filan...ama bi araç aks körüğünden geri dönürülmemeli bence ...hafif kusurlu sayıp yapabilirler ..burası avrupa değil avrupa standartlarında para kazanmıyoruz ben yeni uygulamalardan hiç memnun değilim
size katılıyorum.

Çok doğru bir tepit, ama taktığı gözlüklerden, eskort araçlarına kadar amerikan özentisi yöneticiklerin yönettiği bir ülkede böyle tezatlar gayet normal maalesef...

Çok doğru bir tepit, ama taktığı gözlüklerden, eskort araçlarına kadar amerikan özentisi yöneticiklerin yönettiği bir ülkede böyle tezatlar gayet normal maalesef...
abı hepimiz amerikan ozentisiyiz. senin nickin hitman. benimkisi de mel-a-ku amerikalı zenci ismiymiş. yani hepimizde var ozentilik

Biz toplum olarak ihmalci insanlarız. Herşeyi mümkün mertebe son ana bırakmaya bayılırız. Rulman laçkalaşır, ses yapar beni değiştir diye yalvarır duymamaya çalışırız. Aks yerinden çıkınca da kafamızı duvarlara vururuz. Doğru burası avrupa değil, avrupa standartlarında para kazanmıyoruz ama araba sevdasında avrupadan çok çok ilerideyiz.

Aynaya bakınca ben de kendimi amerikan özentisi gibi görüyorum. Ayağımca amerikan icadı blucin, hayalimda 1959 model chevrolet arabanın hayali. Niye kendimizi kandırıyoruz ki. Askerlik yaptınız ise bilirsiniz. Çoğu malzeme ve uygulanan emniyet kuralları amerikan menşeyli. Sonuçta ortaya çıkan dünyanın en iyi ordusu. Amerikalıların bir lafı vardır; Biz amerikalılar tesadüfen ölüyoruz, siz türkler tesadüfen yaşıyorsunuz. Kural mural tanımayız, yeterki her yerde, her koşulda istediklerimiz yapılsın. Arabamda simsiyah film de olsa, farları projektör gibi de olsa, teknik ve mekanik olarak çok eksiği de olsa vizeden sorunsuzca geçmeli. Çünkü o araba benim, vize vermeyeni öttürürüm mantığı olduğu sürece burada acımasızca eleştirdiğimiz, canımız yanınca da elin gavuru insana amma değer veriyor diye özlediğimiz o yönetimleri çok ararız.

abı hepimiz amerikan ozentisiyiz. senin nickin hitman. benimkisi de mel-a-ku amerikalı zenci ismiymiş. yani hepimizde var ozentilik
Doğru söze kim ne diyebilirki. İnsanca yaşamak için kurallara uymak zorundayız. Amerika, Avrupa, Afrika, Asya. Hiç fark etmez. Toplum içinde yaşamanın, karşı tarafı mağdur etmemenin belli kuralları var. Kuralları kim iyi uygularsa, kim benim yaşam hakkıma saygı gösterirse ben o topluluğa özenirim.

yahu arkadaş bu muayne işini ne hale getirdiler arabası eski olan adam ne yapacak mecbur hurdalığa atacak binlerce anadol woswos kullanan var arabasına milyarlarca harcayıp aksesuar taktıran var varda var yani benim muayneme daha 2 sene var o zamana kadar birşeyler değişir turk insanı bi caresini bulur onunda ama çok saçam secenekler mevcut yani

Geri