ufak bi kaza geçirdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xenonx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xenonx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2 gün önce gece 2 civarı ışıklarda durdum bi kaza olmuş bende hafif geri geleyim dedim o arada ters yönden bi araba benim çamurluga hifif vurdu boyası çıktı bide hafif ezildi çamurluk diger araba clio onun ön tampon düştü sürücü bayan alkollü bende de vardı alkol oyüzden kendi aramızda hallettik ertesi gün servise gittim ufacık yer için bana 500 ytl dediler ve en erken 2 buçuk günde alırmışım bende çıktım iskitlerde bi kaportacıya gittim hemen adam 4 saatte falan yaptı işi ve 100 ytl ye bu servisler neden bukadar kazıklıyo insanları acaba?ufakta olsa insanın içi gidiyo sizlerle paylaşayım dedim

geçmiş olsun...sağol

öncelikle geçmiş olsun dilerim.allah tekrarından sakınsın.
ama servislere çok yükleniyoruz arkadaşlar ya.4 saatlik iş ne kadar sağlıklı olur bilemem ama,serviste yapılan her iş garantili diye biliyorum.doğal olarak fiyat farkı olacak.
sizi bilmem ama ben hiç rastlamadım,renk tutmadı ya da boya kalktı diye tekrar aynı işi yapan kaportacıya.
fakat geçen gün bir dosumun iki kapı boyandı.yapılan işi beğenmedi diye tekrar götürüp tekrar boyattı.ve servistekiler hiç itiraz bile etmediler.
belki aynı iş yapılabilir ama servisin garantisi yeter de artar bile bence.(keşke param olsada küçük bir ampuü bile serviste değiştirsem derim.)

Malesef öyle değil ama.Eğer tanıdığın bildiğin güvendiğin bir ustan varsa , hem çok daha ucuza hem de en garantili şekilde yaptırabilirsin.Yetkili servislerin bir çoğu dalavereler çeviriyor, arabayı sizin olmadığınız-göremediğiniz yerde bakıma alıyorlar.Gerçekten hangi parçalar değişti bilemiyorsunuz,kafalarına göre kullanıyorlar ve çok daha pahalı.Test sürüşü adı altında arabayı alıp , evinin alışverişini yapıp dönen servis elemanı gördüm ben..Güvenemiyorum malesef

eft ayrıca geçmiş olsun

Malesef öyle değil ama.Eğer tanıdığın bildiğin güvendiğin bir ustan varsa , hem çok daha ucuza hem de en garantili şekilde yaptırabilirsin.Yetkili servislerin bir çoğu dalavereler çeviriyor, arabayı sizin olmadığınız-göremediğiniz yerde bakıma alıyorlar.Gerçekten hangi parçalar değişti bilemiyorsunuz,kafalarına göre kullanıyorlar ve çok daha pahalı.Test sürüşü adı altında arabayı alıp , evinin alışverişini yapıp dönen servis elemanı gördüm ben..Güvenemiyorum malesef

Geri