Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üye nicklerini değiştirip gerçek isimlerimize geçelim mi
Bildiğiniz üzere birçok sitede uygulanmakta gerçek isimli kullanıcılar.Diğer konuyu dağıtmamak adına buraya hem anket açıyorum hemde görüşlerinizi bekliyorum.
bence iyi böyle benim isim Muhammet böyle sanal ortam vs. yerlerde görmek pek hoş olmuyo kendi fikrim tabi bunun için arkdaşlarım arasında da daha çok m@honi kullanılıyo
genelleme yapmak yanlış olurr herkesin sanal ortamda kullandıgı nickler var sanal ortamda bununla biliniyor mesela düşünsenize TÜRKİYE nin erkek nüfusunun yüzde 10-15 gibi bir rakamı mehmet adını taşıyor bizim sitede nerden baksan 50 tane mahmet cıkacak hangisi hangisinin belli olmayacak ama nickte böyle bir sorun yok bence...
bu arada ben LND nickimi coooook seviyorum değiştirmeyide hiç düşünmüyorumm
TÜRKİYE nin erkek nüfusunun yüzde 10-15 gibi bir rakamı mehmet adını taşıyor bizim sitede nerden baksan 50 tane mahmet cıkacak hangisi hangisinin belli olmayacak ama nickte böyle bir sorun yok bence...
nefret'im tamam herhalde soyadılı haliyle olacak tek isim olarak kalma ihtimali yok elbetteki ama dikkat ederseniz eger cogu arkadasınızın isimini hatırlarsınız soyadını hatırlayamazsınız(sık görüştükleriniz haric)o yüzden ilk başta isim akla gelir soyadı 2. planda kalıyor her daim