Üye nicklerini değiştirip gerçek isimlerimize geçelim mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Üye nicklerini değiştirip gerçek isimlerimize geçelim mi?

• Kullanılan toplam oy
    75
  • Anket kapatılmış .

nfrt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bildiğiniz üzere birçok sitede uygulanmakta gerçek isimli kullanıcılar.Diğer konuyu dağıtmamak adına buraya hem anket açıyorum hemde görüşlerinizi bekliyorum.

Ben +1 evet diyorum

evet bencede geçersek daha iyi olur enazından birbirimize hitap etmekte güçlük çekmeyiz...ben nik olarak mesleğimi yazmıştım...

bide tanıtımlarda yaş belirtirsek çok daha iyi olu bu konuda çalışma ve duyuru daha önce yapılmış ama hala uygulamayan arkadaşlar var...

Bende nicklerin kalkması taraftarıyım . Hepimizin birbirini tanıması kolaylaşır.

bence iyi böyle benim isim Muhammet böyle sanal ortam vs. yerlerde görmek pek hoş olmuyo kendi fikrim tabi bunun için arkdaşlarım arasında da daha çok m@honi kullanılıyo

gerenk yok bunlara ama ismiyle hitap edilmek isteyenler yönetime istek maili atıp isimlerini kullanabilirler.

bennnnce.

genelleme yapmak yanlış olurr herkesin sanal ortamda kullandıgı nickler var sanal ortamda bununla biliniyor mesela düşünsenize TÜRKİYE nin erkek nüfusunun yüzde 10-15 gibi bir rakamı mehmet adını taşıyor bizim sitede nerden baksan 50 tane mahmet cıkacak hangisi hangisinin belli olmayacak ama nickte böyle bir sorun yok bence...

bu arada ben LND nickimi coooook seviyorum değiştirmeyide hiç düşünmüyorumm:):)

LND' Alıntı:
TÜRKİYE nin erkek nüfusunun yüzde 10-15 gibi bir rakamı mehmet adını taşıyor bizim sitede nerden baksan 50 tane mahmet cıkacak hangisi hangisinin belli olmayacak ama nickte böyle bir sorun yok bence...
canım kardeşim ad-soyad şeklinde ;)

Mehmet Okur
Mehmet Sağlam
Mehmet Mehmetoğlu
vs.vs.

nefret'im tamam herhalde soyadılı haliyle olacak tek isim olarak kalma ihtimali yok elbetteki ama dikkat ederseniz eger cogu arkadasınızın isimini hatırlarsınız soyadını hatırlayamazsınız(sık görüştükleriniz haric)o yüzden ilk başta isim akla gelir soyadı 2. planda kalıyor her daim;)

Geri