Üye nicklerini değiştirip gerçek isimlerimize geçelim mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Üye nicklerini değiştirip gerçek isimlerimize geçelim mi?

• Kullanılan toplam oy
    75
  • Anket kapatılmış .
güzel uygulama olur ... site kararmı yayınlaması gerekiyo geçmek için...

Armada' Alıntı:
Nasıl olcakki bu iş yönetim işi gücü bırakıp bilmem kaç bin üyenin nickinimi değiştircek yoksa kısa yolu varmı ?

kısa yolu var tabiki.Kontrol panelinden izin verilip(geçici bir süre) herkesin değiştirmesi sağlanabilir.

Bana mantıklı geldi ama değiştirilmeiside bir o kadar güç çünkü az buz bir üye sayımız yok..Bence en mantıklı yol imzalar..Ben eninde sonunda ne yolla olursa olsun bu sitededi arkadaşlarımı isimleriyle tanımak isterim..Ne bileyim bir buluşma veya her hangi bir organizasyonda nicklere takılmayalım..
slm ben to_death_corsa
memnun oldum bende corsa_n

mesela..

Ben siteye üye olurken sadece sanal bir ortam gözüyle baktığım için sanal bir isim kullandım.Ama burda gördükki sanallıktan çok uzak bir arkadaş ortamı var burda..Baştan bunu tahmin edebilseydim kendi ismimle üye olurdum açıkçası...

Yönetimden ses cıkmadı

Bakalım onların düşüncesi nedir.

sıcak bakdıklarını zannetmiyorum en mantıklısı imzaya yazmak bence : )

Üye olurken kabul ettiğimiz şartnameye ilave edilebilir gerçek isminizle üye olmanızı TAVSİYE ederiz..Diye..Ondan sonrası bize kalmış..Herkez değiştirsin..Değiştirmeyenede tavır alırız..ne bilim benim üye olduğum bikaç forumda nick yasak mesela..

imzaya gerek var mı herkes yazdığının altına ismini de ekleyiversin. Nick lerin çeşitliliği yaratıcılık sağlıyor ben nick'de isme karşıyım.
:cool:
Ümit

Geri