Üye nicklerini değiştirip gerçek isimlerimize geçelim mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Üye nicklerini değiştirip gerçek isimlerimize geçelim mi?

• Kullanılan toplam oy
    75
  • Anket kapatılmış .
İmzaya yazın adınızı. Adsoyad zor olur . Mesela muddapa'nın ad soyad yazdığını düşünürsek mustafa karamehmet avatarı koymaya yer kalmaz :)

valla ben zaten öyle kullanıyorum yusufaltintepe aynen ad soyad ortada bence yazışmalarda nick yerine kendi isimlerimizle birbirimize hitap etsek çok hoş olur

İmzaya ad soyad bilgi.olabilir:good:

Aslında Hakan arkadaşıma katılıyorum ama bu şu an için gerçekten imkansız gibi gözüküyor.
Benim fikrim koca koca imzalar kullanmak yerine daha küçük imzalar ve o kısıma ad soyad gibi bilgilerini ekleyebilir arzu eden üyelerimiz.

İmza konusunda bence istisna edilmemeli,üyelik iptaline kadar yolu olmalı,kimse kimsenin koca koca resimlerini görmek zorunda değil,katılıyorum,ama top sizde...

benim nick (astramın plaka:cool:) ismimim kısaltılmı zaten :)

Hüseyin Safa Gün

İsim olabilir ama soyad gereksiz.

benimkide kendi adımm...

Benim nickim Çanakkale Savaşında tamamen şehid olup savaşan hiç kimsenin sağ kalmadığı tek alay olan 57.aLaY ındır. Yb.Hüseyin Avni Bey'in komutasındaki 57. Alay'ın başta komutanları olmak üzere 628 kişilik mevcudunun tamamı 25-28 Nisan 1915 tarihleri arasında şehit düşmüştür.
Rabbim hepsine rahmet etsin ve mekanları cennet olsun...

Son düzenleme:
bence de nick daha iyi... özellikle bayanların isim kullanması bazı durumlarda sakıncalı olabiliyor...

Ben değiştim To_death_corsa idi...Hem ingilizce olmasından rahatsızlık duyuyordum hemde corsayı satmıştım..İsmimin baş harfi ve soyadımın tamamını nick olarak seçtim..Bence iyi oldu..Ama tüm üyelerin nickini değiştirmek meşakatli iş..

Bu sitede bayanların ismini kullanmasının sakınca doğuracağını sanmıyorum..Bu düşünceniz başka siteler için olabilir..Gayet seviyeli ve nezih bir sitemiz var...

Geri