Üye nicklerini değiştirip gerçek isimlerimize geçelim mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Üye nicklerini değiştirip gerçek isimlerimize geçelim mi?

• Kullanılan toplam oy
    75
  • Anket kapatılmış .
Aslında Hakan arkadaşıma katılıyorum ama bu şu an için gerçekten imkansız gibi gözüküyor.
Benim fikrim koca koca imzalar kullanmak yerine daha küçük imzalar ve o kısıma ad soyad gibi bilgilerini ekleyebilir arzu eden üyelerimiz.

Siteye üye olurken kimse kimseyi zorlamadı ki :S
isteyen istedigi adı kullandı pekala sitede isim soy isim şeklinde nick kullananlarda oldu..
Kendi Nickinden rahatsız olan Adminden rica etsin degiştirilsin
Ben böyle düşünüyorum en azından......

LND' Alıntı:
genelleme yapmak yanlış olurr herkesin sanal ortamda kullandıgı nickler var sanal ortamda bununla biliniyor mesela düşünsenize TÜRKİYE nin erkek nüfusunun yüzde 10-15 gibi bir rakamı mehmet adını taşıyor bizim sitede nerden baksan 50 tane mahmet cıkacak hangisi hangisinin belli olmayacak ama nickte böyle bir sorun yok bence...

bu arada ben LND nickimi coooook seviyorum değiştirmeyide hiç düşünmüyorumm:):)

mahmet yoktur abi sanmıyorum...:D

asTRa' Alıntı:
Aslında Hakan arkadaşıma katılıyorum ama bu şu an için gerçekten imkansız gibi gözüküyor.
Benim fikrim koca koca imzalar kullanmak yerine daha küçük imzalar ve o kısıma ad soyad gibi bilgilerini ekleyebilir arzu eden üyelerimiz.

Bede bu yönde tavsiyede bulunacaktım,teşekkürler Hakan abi :good:

asTRa' Alıntı:

+1

bencede en makul çözüm imzalar..
(bu arada ankette fikrimi onaylayan seçenek olmadığı için işaretlemiyorum..) ;)

Adem KOÇ' Alıntı:
bende destekliyorum. +3 zaten benim birebir aynı
+1905=54

Geri