Ynt: Uzun yol için tavsiyeler...
Evet yerinde bi uyarı olmuş. Geçen hafta 3 arkadaş Aydın'dan marmarise gittik. Dönüşte Çine Barajını izlemek için mola verdik ancak sohbet muhabbet derken aracı kulanan arkadaş bölünmüş yolun bulundugumuz yerde tek şeride indiğini farkedememiş..
Önümüzde kamyon vardı ve onu sollayıp yolumuza devam edecekken bir baktık karşımızda son sürat geln bi araba.. kafa kafaya girmemiz işten bile degıldı ve suç %100 bizdeydi. Yani 1 sanıyelik dikkatsizlik hayatımıza mal olabilirdi. Ödüm koptu tabi. neyse ki arkadaş gelen aracı anında farkedip hızlı bi manevrayla tekrar kamyonun arkasına geçebildi..
Yollarda hiç konusmamak kadar çok lav lav edip şoförün dikkatini dagıtmak da son derece yanlış bir şey..
Allah kazasız belasız sürüşler versin.
markopasa86 link' Alıntı:Sanırım Ankara dan Ordu ya gidecekseniz Çorum-Amasya-Tokat üzerinden gidiyorsunuz, bende geçen hafta Giresun a gittim aynı güzergahtan gidiyorum, size tafsiyem yollarda çok dikkatli olun özellikle Osmancıktan sonra yollarda çok çalışma var ve yol bir anda tek şeride düşebiliyor, tabelaları göremiyorsunuz bile. Yanınızda mutlaka bir güneş gözlüğü olsun. Eğer dediğim güzergahtan gidecekseniz zaten kolay kolay CC yi kullanamazsınız, çünkü dediğim gibi belli noktalarda çok çalışma var. Ama henüz bitmiş olan yeni asfaltlanmış yollarda CC yi 90 ila 110 km arasında kullanabilirsiniz. Şimdiden hayırlı yolculuklar.
Evet yerinde bi uyarı olmuş. Geçen hafta 3 arkadaş Aydın'dan marmarise gittik. Dönüşte Çine Barajını izlemek için mola verdik ancak sohbet muhabbet derken aracı kulanan arkadaş bölünmüş yolun bulundugumuz yerde tek şeride indiğini farkedememiş..
Önümüzde kamyon vardı ve onu sollayıp yolumuza devam edecekken bir baktık karşımızda son sürat geln bi araba.. kafa kafaya girmemiz işten bile degıldı ve suç %100 bizdeydi. Yani 1 sanıyelik dikkatsizlik hayatımıza mal olabilirdi. Ödüm koptu tabi. neyse ki arkadaş gelen aracı anında farkedip hızlı bi manevrayla tekrar kamyonun arkasına geçebildi..
Yollarda hiç konusmamak kadar çok lav lav edip şoförün dikkatini dagıtmak da son derece yanlış bir şey..
Allah kazasız belasız sürüşler versin.