Uzun Yol İzlenimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun Yol İzlenimleri

bu arada yazmayı unutmuşum ortalama 8.9 lt gösteriyor yol bilgisayarı.

Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın, 8.9 henüz yeni olan bir 1.4 T için gayet güzel bir ortalama, bunda aracı henüz alıp boş yolda kullanmanızın payı büyük elbet.

Teyip konusundada yardımcı olabilirseniz cok sevinirim sizlerinde öle şikayetleri varmı.. benmi yanlış ayarladm başka ayarlarımı var.

marko pasa teskkr ederm. braz yuklendimde aslında ama devrinde kullanmayada özen gösterdim. inşallah başımız ağrıtmaz parasal bu turbo 1.4  ::)

Zannetmiyorum öyle aman aman bir tüketim olacağını, birde eğer Altınolukta yaşıyorsanız,tarfikte boş olur tüketim değerleri yükselmez fazla. Hep söylüyorum,ortalama tüketim aracı hızlı kullanmaktan çok, dur kalk trafikte tavan yapıyor. Zaten siz Altınoluk-Akçay arasındaki o 3 şeritli yolda kullanıcaksınız sanırım  :D Kaymak gibi yol :) Fazla takmayın tüketimi falan, hele hele ilk günler daha, aracınızın keyfini sürün.

buğra link' Alıntı:
Teyip konusundada yardımcı olabilirseniz cok sevinirim sizlerinde öle şikayetleri varmı.. benmi yanlış ayarladm başka ayarlarımı var.
Radyoda ses biraz boğuk geliyor evet, forumda bir arkadaş en uygun bas-tiz ayarlarını yazmıştı bir konu altında, tam hatırlayamadım şimdi, sanırım en iyi o ayarlarda çalışıyor. Ara bölümünden bir araştırın isterseniz.

O yola "kaymak gibi" demeyelimde "boş ve geniş" diyelim daha yerinde olur çünkü yollar düz görünsede kaba ve bol girinti çıkıntısıyla birçok forumdan arkadaşın araçlarında duymadıkları tıkırtıları açığa çıkarmıştır! 8)

Tolga KARACA link' Alıntı:
O yola "kaymak gibi" demeyelimde "boş ve geniş" diyelim daha yerinde olur çünkü yollar düz görünsede kaba ve bol girinti çıkıntısıyla birçok forumdan arkadaşın araçlarında duymadıkları tıkırtıları açığa çıkarmıştır! 8)
Bozuldu o zaman, gerçi ben akçaya gideli 3-4 yıl oldu yine, o dağlık yoldan indikten sonra Asos sapağından Akçaya kadar ki yol mükemmeldi, zaten yeni asfaltlanmıştı, şeritler falan yeni çekilmişti.

Geri