Ynt: Uzun Yol İzlenimleri
Şimdi iş yerime gelirken baktım; 1393kg yazıyor..
Şimdi iş yerime gelirken baktım; 1393kg yazıyor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga KARACA link' Alıntı:Şimdi iş yerime gelirken baktım; 1393kg yazıyor..
Tolga KARACA link' Alıntı:+ Yüksek hızlardaki istekli yapısı oldukca iyiydi; 177Hp 520d ile 3 kapışmamızda da 180km den sonra Astra geçmeye başlıyordu.
eketen link' Alıntı:[quote author=Tolga KARACA link=topic=141.msg43975#msg43975 date=1313797355]
+ Yüksek hızlardaki istekli yapısı oldukca iyiydi; 177Hp 520d ile 3 kapışmamızda da 180km den sonra Astra geçmeye başlıyordu.
forumda daha önce de konusu geçmişti. cc fren yapma özelliğine sahip değil, yani yokuş aşağı durumlarda araç hızlanıyor cc burada fren yapıp örneğin 110km hızda tutmuyor. sadece gaz verme ve kesme işi yapıyor yani hız 110dan aşağı düşerse gaz veriyor, çok az eğim var yada düz ise gazı azaltıyor yada kesiyor. ama fren yapmıyor.hokamola link' Alıntı:Yalnız birkaç kez CC yokuş aşağı giderken devreden çıktı. Misal: 110 km sabit hızla giderken yokuş aşağı 130'a çıkıyor, yol düzleşip kendi kendine 110'a düşünce yeniden devreye giriyor. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Bayramda Balikesir İzmir yolunda ne kadar sabırlı olduğumu ölçücem 011zaahokamola link' Alıntı:Teşekkürler. Bu mevzu daha önce geçmiş, bir süre foruma girmemiştim kaçırmışım demek. CC kesinlikle sabır işi. 90'a bağlayıp saatlerce giden arkadaşları tebrik ediyorum