Uzun Yol İzlenimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun Yol İzlenimleri

hokamola link' Alıntı:
Teşekkürler. Bu mevzu daha önce geçmiş, bir süre foruma girmemiştim kaçırmışım demek. CC kesinlikle sabır işi. 90'a bağlayıp saatlerce giden arkadaşları tebrik ediyorum :)
ben en fazla 20-30 dk dayanabildim uzun yolda :)

markopasa86 link' Alıntı:
[quote author=hokamola link=topic=141.msg44034#msg44034 date=1313869875]
Teşekkürler. Bu mevzu daha önce geçmiş, bir süre foruma girmemiştim kaçırmışım demek. CC kesinlikle sabır işi. 90'a bağlayıp saatlerce giden arkadaşları tebrik ediyorum :)
Bayramda Balikesir İzmir yolunda ne kadar sabırlı olduğumu ölçücem  011zaa
[/quote]

Balıkesir ve çevre ilçelerinden İzmir e giden yollar hep sıkıcı gelmiştir, böyle yollarda zevksiz geçen saatler hızla yorulmama neden olur.
Hani yol geçtiği güzergahta görmeye değer güzellikler olsa neyse, sakin sakin gezersin ama o da yok sıkıcı bir yol. Edremit ten Balıkesir e girdikten sonra çevre yollarında hız yapmasaydım erkenden uykum gelir Ankara ya varamazdım mesela..

çarşamba sabah yola çıkıyorum. ankaradan silifke taşucuna gideceğim. yolda elbette cc kullanırım ama 90 - 100 le gidersem uyurum. ben gene bağlarım 120ye arada sıkılırım gaza dokunur 130 140 gibi seyrederim. eğer becerebilirsem ilk 100km yi 90-100km hızla gidip ortalamayı görmek istiyorum ama dayanabileceğimden emin değilim :) yolun en güzel kısmı sona doğru tırmanma ve virajlı yollar oraya gelince uykum açılıyor.

Tolga KARACA link' Alıntı:
[quote author=markopasa86 link=topic=141.msg44036#msg44036 date=1313872850]
[quote author=hokamola link=topic=141.msg44034#msg44034 date=1313869875]
Bayramda Balikesir İzmir yolunda ne kadar sabırlı olduğumu ölçücem  011zaa
[/quote]

Balıkesir ve çevre ilçelerinden İzmir e giden yollar hep sıkıcı gelmiştir, böyle yollarda zevksiz geçen saatler hızla yorulmama neden olur.
Hani yol geçtiği güzergahta görmeye değer güzellikler olsa neyse, sakin sakin gezersin ama o da yok sıkıcı bir yol. Edremit ten Balıkesir e girdikten sonra çevre yollarında hız yapmasaydım erkenden uykum gelir Ankara ya varamazdım mesela..
[/quote]
Valla yol daha kısa diye o güzergahtan gidicem, birde zaten yenikapıdan feribota binip bandırmada inince neredeyse biranda yolu yarılayıvermiş oluyorsunuz:) Eğer vaktim olursa dönüşte sahil yolundan, trakya üzerinden gelebilirim.

Sayın Hllb,

Gittiğinizde lütfen benim de selamlarımı iletin memleketime.. :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bunun mümkün olduğunu burdan bir arkadaştan okumuştum kapışma esnasında da aklıma geldi hatta.

Sen artık kapışmaya tenezzül bile etmezsin zaten  011zaa

:) 170lik a4 ün gidişini biliyorum Oldukça keyifli idi. Ona göre Bmw daha iyidir diye düşünüyordum Ama demekki belli bir andan sonra dizelin nefesinin kesilmesi Bmw de de oluyormuş. İyi oldu bunu öğrettiğiniz  :-\

eketen link' Alıntı:
[quote author=Tolga KARACA link=topic=141.msg44019#msg44019 date=1313863804]

Bunun mümkün olduğunu burdan bir arkadaştan okumuştum kapışma esnasında da aklıma geldi hatta.

Sen artık kapışmaya tenezzül bile etmezsin zaten  011zaa

:) 170lik a4 ün gidişini biliyorum Oldukça keyifli idi. Ona göre Bmw daha iyidir diye düşünüyordum Ama demekki belli bir andan sonra dizelin nefesinin kesilmesi Bmw de de oluyormuş. İyi oldu bunu öğrettiğiniz  :-\
[/quote]

177 lik 5 serisinde A4 e ilaveten arkadan itiş güç kaybı ve ağır kasayı da düşünürsek..
Gerçi bir arkadaş E350 CDI ile kısa sürede 250km lere ulaşıyor ama o adı üzerinde E350  general_hehe

abbas yolcu  steeringwheel sabah yola çıkıyorum. dayanabildiğim kadar 90km hızdaki ortalamayı görmeye çalışacam. ondan sonra yolun ve arabamın keyfini çıkaracam :) tırmanma ve virajlarda herkesi sollayacam  evill2
cümleten iyi bayramlar şimdiden  038byes

Geri