Uzun Yol İzlenimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun Yol İzlenimleri

hllb link' Alıntı:
[quote author=deathburn link=topic=141.msg8211#msg8211 date=1298218437]
Yarın allah nasip ederse aracımla ilk uzun yolumu yapacağım.Silivri-bolu abant arası yolculuk gerçekleştireceğim.Yapacağım yol yaklaşık 700 km.Bu yolculuk boyunca aracımla ilgili olumlu ve olumsuz tüm yönlerini ve abant gölü manzaralı aracımın fotoğraflarınıda tatil dönüşü paylaşacağım...O zamana dek kalın sağlıcakla byee
iyi yolculuklar, farınız da açık olsun yolunuz da  038byes
[/quote]
biraz geç oldu sanki sn,deathburn çoktan gidip geldi  galiba :)

astraowner link' Alıntı:
[quote author=hllb link=topic=141.msg14264#msg14264 date=1299791802]
Yarın allah nasip ederse aracımla ilk uzun yolumu yapacağım.Silivri-bolu abant arası yolculuk gerçekleştireceğim.Yapacağım yol yaklaşık 700 km.Bu yolculuk boyunca aracımla ilgili olumlu ve olumsuz tüm yönlerini ve abant gölü manzaralı aracımın fotoğraflarınıda tatil dönüşü paylaşacağım...O zamana dek kalın sağlıcakla byee
[/quote]
[/quote]
:D tarihe bakmamışım yeni sandım :) olsun temennim her zaman için geçerli

sonuna kadar katılıyorum greatt

astraowner link' Alıntı:
[/quote]
[/quote]

Ben geldim hocam forumdayım :)

deathburn link' Alıntı:
[quote author=astraowner link=topic=141.msg14269#msg14269 date=1299791947]
[/quote]
[/quote]
hoş geldin :)

Ben geldim hocam forumdayım :)
[/quote]

Allah izin verirse, yarın aracımı teslim aldıgımda e-5'e cıkınca 120 km hızda ses alıyormu, savuruyor mu test edecegim.... o gun sonunda, kendimi arabanın icinde unutmazsam, forumda cok degerli paylasımlarımın olacagına inanıyorum.... pazar da hepberaberiz insallah.... yup piiii 14alkiss

merhaba arkadaslar bende herkes gibi yeni astra hayranıyım almak istiyorum ama aklımda bir kac soru var bunlar uzun yol yapan arkadaslara sormak istiyorum  1.3 dizel için özellikle sorum malum yollarımız biraz yokuslu lafı uzatmadan uzun yolda 1.3 astra yokuslarda bayılma söz konusumu bu sorum arac içinde  4 yolcu olarak sormak istiyorum aramızda  uzun yol yapmış arkadaslardan yardım şimdiden herkeze teşekkürler...

sovmen link' Alıntı:
merhaba arkadaslar bende herkes gibi yeni astra hayranıyım almak istiyorum ama aklımda bir kac soru var bunlar uzun yol yapan arkadaslara sormak istiyorum  1.3 dizel için özellikle sorum malum yollarımız biraz yokuslu lafı uzatmadan uzun yolda 1.3 astra yokuslarda bayılma söz konusumu bu sorum arac içinde  4 yolcu olarak sormak istiyorum aramızda  uzun yol yapmış arkadaslardan yardım şimdiden herkeze teşekkürler...

֖ncelikle aramıza hoş geldiniz.

Bu konu daha önceden forumda tartışıldı, arama yaparak detaylarına ulaşabilirsiniz. Kısaca özetleyeyim : "bayılmıyor" :)

Ben fazlasıyla memnunum. Ama bu kişiden kişiye değişebilir. En güzeli bir test aracı bulup test sürüşü yapın dicem, ama bildiğim kadarıyla (nedense) bayilerin hemen hiçbirinde dizel test aracı yok. O yüzden biraz karambole satın alacaksınız eğer alırsanız.

Araç hızını aldıktan sonra yolda bir bayılma olmuyor ,gayet başarılı. Ancak ara hızlanmalar vs. eğer hızı seviyorsanız ,genellikle şehir içinde pek iyi sayılmaz. Ama ben sakin kullanırım derseniz o ayrı. Şehir içindeki yokuşlardada problem olmuyor 4 kişi gayet rahat dik yokuşlardan çıkabiliyorsunuz.

arkadaslar uzun yolda arac cok konforlu.. hic insan yorulmuyor.. sallama vs. yok.... ruzgar sesi yok.... yol tutus super.. asfalt sesi normal olculer icinde..... fren sistemi muthis... hemen cevap veriyor... cruse harika......  yakıt tuketimi guzel....

Geri