tskler saol kösk mahellesinde oturuyorum alparslanın arkadsında sen ?hoşgelmişin oktay nerde oturuyosun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tskler saol kösk mahellesinde oturuyorum alparslanın arkadsında sen ?hoşgelmişin oktay nerde oturuyosun
Hoş geldin çagrı,biz zaten diğer bir forumdan senle tanışıyoruz.Daha geçen gün insigniayla ilgili bir muhabbetimiz olmuştu hatırlarsan.merhabalar, babamın Vectra'sıyla beni de kabul ederseniz bende varım
2006 Aralık, bu aracın bizim olacağından habersiz fotoğrafını çekiyordum..
full Corsa düşünüyorduk.
12 Ocak 2007 sabahı; evin önünde Safir siyah Vectra duruyor
Ekim 2008, üniversiteyi başladım, okula 20 dk.da yürüyerek gidiyorum
24 Ekim 2009, hala yürüyorum arabadan uzaklardayım...
Hoş geldin çagrı,biz zaten diğer bir forumdan senle tanışıyoruz.Daha geçen gün insigniayla ilgili bir muhabbetimiz olmuştu hatırlarsan.
Genelde insignia konusunda olduğumuz için vectra sohbeti hiç geçmemiştir.İnsigniaları ve sahiplerinin memnuniyetlerini dikkatle takip ediyorum.Arac çok hoşuma gidiyor ama sahiplerinin yorumlarına bakarsak ben bir müddet daha vectra kullanacağım gibi.Şu ana kadar aracım hiç sorun çıkarmadı.evet hatırlıyorum abi, tekrar merhaba. fakat sizde Vectra olduğunu hatırlamıyordum
Genelde insignia konusunda olduğumuz için vectra sohbeti hiç geçmemiştir.İnsigniaları ve sahiplerinin memnuniyetlerini dikkatle takip ediyorum.Arac çok hoşuma gidiyor ama sahiplerinin yorumlarına bakarsak ben bir müddet daha vectra kullanacağım gibi.Şu ana kadar aracım hiç sorun çıkarmadı.