Teşekkürler Çağrı ekzostların ikiside çalışıyor.Son susturucudan sağ tarafa doğru boru geçildi,susturucunun bitiş bölümünün içinede kaynakla ayrıcı parça yapıldıki duman eşit bir şekilde iki tarafada dağılsın diye.İki tanede ekzost ucu takıldı toplamda 100 le 150 lira arası bir fiyata yaparlar.Ama bunları yaptırmışken arka opc line tampon altı eteğide yaptır derim.İki seçenek var o eteği yaptırmak için.Foumda Burak arkadaşımızın aracıda aynı senin aracın gibi siyah renkte ve opc line donanımlı.Onun aracına bir göz atmanı tavsiye ederim fikir edinme açısından.Egzostlar opc line alt etekle çok daha şık duruyor.
teşekkürler abi. masrafı beğendim, çünkü babamın eline serviste bir fatura geçmişti, egsoz için 900 TL tutar yazıyordu, açıkçası biraz korkuyordum, içim rahatladı
OPC line işi biraz karışık, benim aklımda başka birşey var, ama çok masraflı
araç aldığınız bayinin otomobil zevki yoksa arabanın donanımlarından yeteri kadar bahsetmiyor, bu yüzden OPC Line olmayan stock bir araca sahibiz..
daha sonra OPC Line çevirmeye baktım, parçalar çok pahalı.
bukadar para vermişken başka birşey düşünüyorum.
Ön-Arka tamamen OPC tampon, line değil. çift OPC köşeli egsoz, karartılmış stop ve far, 5 ikiz kollu OPC jantı, marşpiyel, siyah panjur, spoyler. böylece sedan OPC sahibi oluruz
çamurlukları da biraz şişirmek aklımdan geçiyor ama nasıl durur bilmiyorum. zaten çok zaman var, şimdi yapabileceğim birşey değil.
ama bir yandan da bunları yapmak 1.6'ya değermi diye de düşünüyorum..
nasıl olsa şuan okuyorum, araçtan uzaklardayım, daha zamanı var.
Selam dostlar İsmim Erhan Bir Otomobil Kulübünün Sahibi Ve Admini Olmama Rağmen Vectra Opc İle Tanıştıktan sonra aranızda Olmaktan Onur duyuyorum.
Hoşgeldiniz, aracınızın aynısını Samsun bayisinde incelemiştim, bayılmıştım arabaya
rica etsem, aracın temiz olduğu zaman detaylı fotolarını çekebilirmisiniz?