sisler sağlamsa tanesi ikinci elde 120-100tl haberin olsun
hmm gerçekten fiyat iyimiş ya almak için ugraşıyım o zman 80 e bile satsak bedavadan para
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sisler sağlamsa tanesi ikinci elde 120-100tl haberin olsun
ibrahim abi bence sen pazarlık ettin sanırım burayla görüştüm ben 1350 10 taksit 1200 nakit dediler şu an için memnunum yalnızca enjektör sesi var oda zaten landi renzonun özelliği diyelim yakıtta dediğim gibi bu hafta sonu giderim heralde ayar yaptırmaya ayarsız 210 yakıyo benzin 300 yakıyodu %5 de benzin koyarsak 221 yakıyo ama % 40 tasarruf kesin diyolardı dur bakalım ayardan sonra belli olacak yazıcam buraya belli olsunİstanbuldaki olgun lpg ile görüştüm nakit 1100 vadeli 1250/10 dediler.
omegas sistemide zannedersem hem lpg hem cng ile çalışıyor ona gerek olmadıgını düşündüm. sendeki izlenimler nedir varmı bi sorun yaşattımı hiç arıza lambası falan?
ibrahim abi bence sen pazarlık ettin sanırım burayla görüştüm ben 1350 10 taksit 1200 nakit dediler şu an için memnunum yalnızca enjektör sesi var oda zaten landi renzonun özelliği diyelim yakıtta dediğim gibi bu hafta sonu giderim heralde ayar yaptırmaya ayarsız 210 yakıyo benzin 300 yakıyodu %5 de benzin koyarsak 221 yakıyo ama % 40 tasarruf kesin diyolardı dur bakalım ayardan sonra belli olacak yazıcam buraya belli olsun
ya arkadaşlar benim arabanın ön takımdan ses geliyodu viraj lastiklerini değiştirdim gıcır gıcır ses yaptı ustaya dedim bi daha değişelim dedi ses kesilmişti ama şimdi yine başladı ne yapmam lazım çok gıcık bi ses
ewet ayni ses benim vectrada da var tümseklerden geçerken çok belli oluyor sanki yağsiz kalmiş gibi bi ses..nedendir bu?o benım araçtada var ama ilginçtir ki yazın yapmıyor kışın yapıyor bu sesi ama kışın da araç ısınana kadar yapıyor araç ısınınca ses kesiliyor