V E C T R A C ' Ler Buraya

Konu hakkında benim bir bilgim yok bişey diyemeyeceğim.

Serdar senin teyp orjinal mi :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...avigasyon-bluetooth-tv-usb-sd-118358019/detay

:D Orjinal kardeşim de değiştirecektim işte soketler problemli..Bizim buradaki elektrikçiye sordum yaparım yaparım dedi..Ama pek de inandırıcı söylemedi, elimde kalmasın sonra diye korktum almadım..Aslında çok iyi bir şey..Yani en çok olmasını istediğim şey diyebilirm arabada...Bakalım, kısmet..Sen düşünüyor msn?Sen alsan aslında da bize de yol göstersen :D

Ben öyle bakıyorum kardeşim maksat zaman gecsin :) Gönülden çok şey geçiyor ama para ister bunları yapmak için :) Navigasyonlu TV geri görüş kamerası vs olan hatta android işletim sistemli ekran kısmı çıkıp tablet olarak kullanılabilen modeller bile var :)

Ben öyle bakıyorum kardeşim maksat zaman gecsin :) Gönülden çok şey geçiyor ama para ister bunları yapmak için :) Navigasyonlu TV geri görüş kamerası vs olan hatta android işletim sistemli ekran kısmı çıkıp tablet olarak kullanılabilen modeller bile var :)

Ya hepsi hepsi var..Geri görüşten dvd ye, bluetoothtan dahili mikrofona kadar 700 tl ama soket sorunu var..Olmadı,istanbulda ürün, aldığım yerde yaptırırım..Direksiyon düğmeleri çalışmıyormuş ama diğer işlevleri çalışırmış diyorlar..Gözümü karatıp yaptırırm, biraz daha çalışacağına inanırsam..

Soket sorunu var derken? Direksiyon kumandasını destekleyen teypler de var. Bende normal pioneer teyp için direksiyon kumandası aparatı var hatta aracın üstüne de bağlı fakat devresinde ufak bir değişiklik yapmak gerekiyormuş o yüzden tam sağlıklı çalışmıyor. Forumda cengiz abiden destek alıp düzeltmem gerekiyor.

Yani bizim radyo arkasından çıkan fişlerin mesela linkte paylaştığın radyolardaki gibi değil tipi..Bizimkiler ISO soketli bunlar ise makyajlı opeller için..Yani bizim radyo fişlerine göre denkliği yok..Fakat tek tek kabloları birbirne bağlamakla iş çözülebilir..Muhtemelen elektrikçi de böyle yapacaktır..Senin pionerların naımını duymuştum..Uygunluğu tammış :D pek cengiz abi benim derdime de derman olur mu acaba?

Cengiz abii derman olur mu bilemeyeceğim tabi :) Ama illa ki dönüştürücü tarzı bişeyler vardır diye düşünüyorm. Bizim araçların soketine uydurulur heralde.

Bujileri değiştirdiniz mi?bana pek inandırıcı gelmez ama bujilerin LPG li araçlarda tırnak sayıları önemliymiş..Ben 4 tırnak kullanıyorum ustanın 2 demesine rağmen..Bir sıkıntı görmedim..Diğer konu da ateşleme bobinlerinde temazsızlık ya da 1inde çalışmama gibi problem olabilir..Dediklerinize rağmen istikrarlı çalışması beklenir...Sorunu bulursanız bizi de bilgilendirin..[/QUO

Bursada iyi bir gittiğiniz Opel ustası var mı. Yardımcı olurmusunuz...

Bursada iyi bir gittiğiniz Opel ustası var mı. Yardımcı olurmusunuz...

evet, opel değil renault ve fiat gibi firmaların dahi araçlarını gönderdikleri İlhan usta var..Yeri heykelden aşağı inen yol ile gazcılar caddesinin sonundaki benzinliğin kesiştiği yerde..Sorarsanız gösterirler..Bir de küçük sanayide şube açtı,adresini tam olarak bilmiyorum bu şubesinin..İşçilği kendisi yaparsa çok iyidir..İşin başında olmasını sağlayın elemanları pek hassas değiller çünkü..
Bir de umut oto var..Recep Abi işin başındaki..Serdar yediler referans oldu, vectrası var vs derseniz yardımcı olur..Adresi de; kültürpark shell benzin istasyonu arkasında..

Merhaba

Aracım 2003 Vectra C Elegance 2.2 Ov
Aracım şu an 114.000 km de ve 10 gün kadar önce satın aldım.

Bu başlığı başından bu ana dek inceledim ve benim de bazı sorularım olacak.

Öncelikle aracımda cd bölümü çalışmıyor. Changer ı çıkarmak için tuşa bastığımda hiçbir hareket olmuyor, ses dahi gelmiyor.

Ayrıca bugün bir sorun daha farkettim. Aracımın vites geçişlerinde hiçbir sorun yok normalde... Geçişler çok yumuşak ve rahat... Bugün aracımı park ederken, geri vitese aldığımda 1 2 saniye kadar bekleme yaptı ve sonra vitese vuruntu yaparak geçti. Bir kaç kez tekrarladım, 5 6 kez aynı işlemi tekrar ettim, vitesi D ye alıp tekrar R ye aldım ve her defasında yapmadığını farkettim... Bazen yapıyor bazen sorunsuz geçiyor.

Nedeni ne olabilir, ne tavsiye edersiniz?

Bu arada ben de navigasyonlu teyplerden almak istiyorum fakat okuduğum kadarıyla bu nesil teyplerin soketleri yeni kasa vectralara uyumlu bizim araçlara değil...

Geri