V E C T R A C ' Ler Buraya

:D sorun yaratacak mesele değil ama benim durur vaziyetteyken %7 gibi bir oranla yapıyor bunu..Her zaman karşılaşmıyorum ama sana da teselli olduysa varsın olsun :)

Bir sorum olacak;

Paspas almayı düşünüyorum, orjinal paspas buldum fakat bazı ilanlarda kilit mekanizmalı delikli diye bir ibare var ama benim araçta aracın tabanında herhangi bir paspas kiliti mevcut değil. Bu kilit 2005 ve sonrası için mi geçerlidir? Şu an araçta olan paspaslar serviste satılan Z tech marka vectra logolu olanlar ama aracın zemininde sabit durmuyor maalesef. Sürekli olarak kayıyor ve görüntüsü hiç hoş değil.

Bence bu kadar dert etmeye gerek yok Turgay Abi çünkü paspas ile aracın halı flexi arasında kaymayı önleyici malzemeler kullanarak işi çözebilirsiniz..Pazarlarda, hırdavatçılarda vs banyo halılarının kaymaması için delikli süngerimsi malzemeler var, alta onlardan koyabilirsin..

Bence bu kadar dert etmeye gerek yok Turgay Abi çünkü paspas ile aracın halı flexi arasında kaymayı önleyici malzemeler kullanarak işi çözebilirsiniz..Pazarlarda, hırdavatçılarda vs banyo halılarının kaymaması için delikli süngerimsi malzemeler var, alta onlardan koyabilirsin..

Haklısın ama aracın iç bütünlüğünde çok önemli parçalardan biri olarak görüyorum paspasları... O nedenle orjinal paspasları araçta yoksa mutlaka alırım... Bir çok ilanda kilitli paspasların olması ve benim aracımda bu mekanizmanın olmaması şaşırttı... 1999 omega aracımda bile 4 paspasta da kilit mekanizması vardı ve hala fabrikasyon paspasları duruyordu. İç temizlik, paspas, döşeme temizliği, koltuk temizliği vesaire, çok önem verdiğim konular...

Önerini dikkate alacağım, zaten sorun sadece şoför tarafında... Diğer koltukların taban bölümü girintili çıkıntılı olduğu için paspas tam oturuyor ve zaten kayma yapması mümkün olmuyor.

Bugün hafif modlanmış 2.2dtı vectra c ile kapıştık,trafikte makaslar da atıldı ama çok sürmedi, 20 sn ancak dayanabildim..Sapladı :D

Bugün hafif modlanmış 2.2dtı vectra c ile kapıştık,trafikte makaslar da atıldı ama çok sürmedi, 20 sn ancak dayanabildim..Sapladı :D

bizim vectrayı aldıktan 1 hafta sonra üniversiteye başladım. bandırma yolunu bilirmisin bilmem 2 şeritli yolda soldan yapıştırdım gidiyorum 160 falan hızım :) arkadan bir sellektör geldi baktım aynısı bizim düldülün :D sağa geçtim ben 1 boy kadar öndeyim asılmaya başladım hepten ama adam hızla geliyor :) 1 dk kadar yanyana gittik sonra adam bir topukladı sadece arkada 2.2 yazısına takılı kaldım :D adam resmen dalga geçmiş benimle. babama malzeme verdik durup dururken :D

Hoşgeldin Alper.. Vallaha sizinkiler iyi toz yutturuyormuş :D

hoşbulduk düz vites olunca birde heleki uzun yolda istanbul,izmitte yemediği 1.6-1,8 kalmadı arkadan 2.2dti yazısını,hele birde yabancı plaka görenler yapışıyordu peşime,şu aralar biraz yorgundu bugün açtım motoru bilinenin aksine gayet başarılı ve performanslı bir motor,sesi ve tüketimi birazcık fazla ne yazıkki aracı yıkama esnasında 2.2dti harfleri çıktı şimdi 1,6 zannedende vardır 2.2turboda W204 C180K 1.6 AMG tokatlamışlığım bile var:)

Geri