Vectra C başlığına olan ilgi düşük sanıyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum. Bu arada dün yaşadığım geri vites sorununu bir daha yaşamadım, anlık birşeydi sanırım ama yine de önemli olduğunu düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vectra C başlığına olan ilgi düşük sanıyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum. Bu arada dün yaşadığım geri vites sorununu bir daha yaşamadım, anlık birşeydi sanırım ama yine de önemli olduğunu düşünüyorum.
Doğru haklısınız..Başlık biraz pasif..Aslında vectra c kullanıcısı hayli çok..
Probleminlerinizi ben de yaşamaktayım..CD haznesi radyonun içinden çıkmıyor..Normalde düğmesine bastığımızda bize 4 cd lik kabı çekmek kalmalı ama bu problem bende de var ve bu yüzden önümüzdeki aylarda radyoyu multimedia sistemiyle değiştireceğim..Onun da çalışması için biraz teferruat gerekiyor ama sunduğu opsiyonlara değer..
Vites probleminde de aracım manuel olmasına rağmen, örneğin park halinde ve el freni çekili aracımı çalıştırdıktan sonra geri vitese taktığımda tam geçmiyor, yani vites yolu sanki kapalı gibi..Daha sonra el frenini indirip biraz hareket ettrdikten sonra geri vites yolu açılıyor..Bunu neden yapıyor ben de daha çözemedim..Belki baskı plaka ile ilgilidir..Değiştirdikten sonra bakalım neler olacak..
Cd sorunu ise maalesef aynı, bir değişiklik yok. Ben de multimedia sistemi almayı düşünüyorum ama bahsettiğiniz sorun veya teferruat sanırım soketlerle ilgili... Galiba 2005 öncesi araçlara bu multimedia teyplerin soketleri uyumlu değil. Yine de bu işte uzman olan kişiler iki soketi kabloları birleştirerek birbirine uydurabilir ama tüm fonksiyonlar çalışır mı bilemiyorum. Yani direksiyon kumandaları ve ana gösterge ekranına yansıma işlemi aktif olur mu denemek lazım.
Evet söyledikleriniz gibi soket problemi var..Bizimkiler ISO soketli ancak bizim buradaki elektrikçi bana teselli verdi ve hallederiz dedi sadece direksiyondan kumanda çalışmaz ancak DVD si navigasyonu geri vites kamerası vs çalışır dedi..Benim düşündüğüm de sizin söylediğiniz yönde, yani kabloları uygun yerlere bağlarsak eğer normal işlevini gösterir diye umuyıorum..Bir de ekranda radyo bilgileri yerine sadece tarih yazıyormuş.. Sadece bu kadarsa ben razıyım..Ya da satın aldığımız yerde bunun montajı yaptırılabilir..Bence şart..
Probleminlerinizi ben de yaşamaktayım..CD haznesi radyonun içinden çıkmıyor..Normalde düğmesine bastığımızda bize 4 cd lik kabı çekmek kalmalı ama bu problem bende de var ve bu yüzden önümüzdeki aylarda radyoyu multimedia sistemiyle değiştireceğim..Onun da çalışması için biraz teferruat gerekiyor ama sunduğu opsiyonlara değer..
Vites probleminde de aracım manuel olmasına rağmen, örneğin park halinde ve el freni çekili aracımı çalıştırdıktan sonra geri vitese taktığımda tam geçmiyor, yani vites yolu sanki kapalı gibi..Daha sonra el frenini indirip biraz hareket ettrdikten sonra geri vites yolu açılıyor..Bunu neden yapıyor ben de daha çözemedim..Belki baskı plaka ile ilgilidir..Değiştirdikten sonra bakalım neler olacak..