V E C T R A C ' Ler Buraya

Hala şokundayım..Vallaha bak :D Boşver, kalsın öyle ;) 1.9 cdti ları düşünemiyorum :D

1.9 cdti lardan herkes memnun üzerindeki fiatın 150bg lik meşhur common rail motoru gerçi benimkide isuzu 1.9 ların düzleri ve otomatikleri 6 ileri gerçi uzun yolda 1.9la kapışıldığında motor hacminden dolayı yanyana gitme veya 1.9 tokatlama gibi bir şansım olabilir düşüncesindeyim:)

:D O biraz zor kardeşim, neden dersen hp ve tork değerleri çok yüksek ve sürekli olark da max tork sunan bir motor teknolojisi var..Ama seninki de gerçekten iyi maşallah..Kazasız belasız..

:D O biraz zor kardeşim, neden dersen hp ve tork değerleri çok yüksek ve sürekli olark da max tork sunan bir motor teknolojisi var..Ama seninki de gerçekten iyi maşallah..Kazasız belasız..
Teşekkürler:) beygir gücü ve tork açısından bakıldığında 1.9 lar daha önde ancak torkun düşmeye başladığında hacim çok önemli olmaya başlayacaktır şansım varsa bundan dolayı olacaktır gerçi hacim farkı çok fazla değil 300cc dende az:)

vergısıde ona göre makul olsa iyi olurdu. dti motorlar masraf cıkartmaya basladıgında burda bir arkadaşım 10bin tl harcamıştı motor yüzünden ne pompa kaldı ne bşi kaldı hepsi değişti.

vergısıde ona göre makul olsa iyi olurdu. dti motorlar masraf cıkartmaya basladıgında burda bir arkadaşım 10bin tl harcamıştı motor yüzünden ne pompa kaldı ne bşi kaldı hepsi değişti.

bizim motorlar pompa yüzünden zayıf ne yazıkki(2.0,2,2dti) carbon clean yapmaya bile gelmiyor

Forumda bir kaç başlık var ama eski oldukları için net bir sonuca ulaşamadım.
2003 Elegance aracım için irmscher ön panjur satın almak istiyorum, üst kısmı metal görünümlü olan. Nerede bulabilirim, yurt içi link varsa çok daha iyi olur...

odak opel isimli firma opel aksesuarları sağlayıcı firmalardan biridir fakat rakamları çok astronomik oluyor..Onun dışında aracını satan bir vectra c sahibinde bulursanız teklif götürün derim..

Geri