V E C T R A C ' Ler Buraya

Değil elbette Hamza Abi de Turgay abi laser model olmayan diye söylemiş ya yukarıda bundan söz ediyor heralde

pr012890ma.jpg

FK model

Evet, bahsettiğim model bu...
Uygulanan araçlarda gördüm, görünümü hoş oluyor...

Ön tampon eki için düşündüğüm model ise bu;
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...ctra-c-body-kit-on-tampon-eki-119335808/detay

Arka tampon için ek düşünmüyorum. En azından şu aşamada...

Bence panjur gayet iyi Turgay Abi..Ben de ilk önce bunu alacaktım, kendimi kurmuştum ama sonra irmscher denk geldi...Arka tampon ekine gerek yok ise aşağı doğru bakan ve hafif ucu görünen krom egzoz da yapabilirsin..Mesela;

ghhafhnvn.jpg

Ancak senin ön tampon formu nasıl? Eğer GTS ya da Design Edition tampon değilse linkini verdiğin tampon eki uymaz..

Bilene danışmakta her zaman fayda var,

Kesinlikle haklısın, bu ek benim araca uymuyor. Alt ızgara bölümü dümdüz benim araçta... Bu ek farklı...

Benim araca uygun ek bulmam gerek bu durumda,

Bu arada opc line arka bagaj spoyleri bana biraz büyük geliyor, bunun çok daha küçük olan bir versiyonu var yine bagajın üstünden altına doğru eğimli olan.

Aynısının düz şekli var alttaki linkte yani senin araca giden cinsten Turgay Abi..Reklamına koydukları vectra nın rengi ofsayt ama bence gayet iyi duruyor..Bir d beyazı var 2. linktekinden..

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/opel-vectra-c-on-tampon-eki-izgarali-84617157

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-araci-opel-vectra-c-on-karlik-69933333/detay

Bagaj spoilerı konusunda irmscher model mi?Yoksa ''M'' diye tabir edilenlerden mi?Söylediğin m modelin biraz daha kalıplı hali sanıyorum...İkisi de gidiyor, ben de bir dönem kullanmıştım ama sonra vectra c yerine insignialar çıkınca ve bir bakıma güncellenmiş, body buildingli vectra olarak çıktı ve arka bagaj spoilırı insigniadakiyle aynı..Zaten Vectra A GT, B GT, C OPC serilerinde bir gelenek bu spoilır..Ondan dolayı tercihim bu yönde oldu..

Linkler için teşekkür ederim,

Evet her iki fotoğrafta da ek biraz kötü duruyor ama çekim kalitesi ve renkten de kaynaklı olabilir bu durum.

M çıta şeklinde olanlardan değil, bahsettiğin irmscher olanlardan sanırım. Opc line olan senin araçta kullandığının minik versiyonu gibi daha çok...

Merhaba,

Aracı keşfetmeye devam ediyorum. Her yeni özellik, araçtan daha da zevk almama neden oluyor. Koltuk hafızalarının iç dikiz aynasını da kontrol ettiğini keşfettim bugün. Mükemmel bir özellik. Sorum ise şu; elle ayarlayıp mı hafızaya alıyoruz yoksa onun da dış dikiz aynalar gibi bir kumanda işlevi var mı?

Elle ayar yapılıyor fakat elektronik olarak hafızaya sürekli alınıyor..Koltuktaki 1-2-3 hafızadan hangisine kayılı ise son ayna konumu ona göre otomatik ayarlanıyor..

Serdar kardeşim nasılsın :)

Bizim araç ilk çalıştırmada LPG ye gectiği anda bir sürtme sesi var. 1-2 dakika içinde kesiliyor. Enjektörler elveda mı diyor acaba anlayamadım gitti.

Mugen cam ruzgarlıgından da aldım montaj yapmadım. Shark anten küçük geldi aracın üstündeki antenin gövdeye bağlandığı büyük parçayı sökmek kolay bir iş değil sanırım. o yüzden shark takamıyorum.

Geri