Böyle biri varsa haber verirseniz çok memnun olurum
En iyisi ebay dan almak..Uygun fiyata ve istedğiniz ürünü bulursunuz...Ben de aracı olabilirim..Uygunsanız eğer yakın zamanda..Nİyetiniz varsa özelden mesaj atın..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle biri varsa haber verirseniz çok memnun olurum
Sorma Hamza Abi..Sen bize liderlik yapacaksın inş
Bu başlığı detaylı olarak inceledim ve neredeyse tüm mesajları okudum. Zaten önceden de tuning e meraklı olan kişi sayısı çok fazla değilmiş. Bu kasanın kullanıcıları daha çok sade kullanımı tercih ediyor sanırım.
Ayrıca geçmiş dönem frontera ve gsi kullanıcısı olarak, Vectra C lerin ufak modifikasyon parçalarının bile astronomik fiyatlara satılıyor olması da ayrı bir dezavantaj bence.
Hafif bir uğraşı ile, güzel bir spor panjur, hoş bir tampon eki gibi ufak bir iki detay ile araca sportiflik adına eklemeler yapayım diye düşündüğümde dahi harcamam gereken rakamın 700 TL ye yaklaşması nedeniyle şimdilik bu konuyu beklemeye alın biri olarak modifikasyon parça fiyatlarının ciddi bir engel olduğunu düşünüyorum.
Güzel olan da bu değil mi aslında yani her yerde rastladığımız clio lar astralar ne bileyim passatlar vs sıradanlaşıyor...Sadece bakıyoruz onlara..Görmüyoruz..Halbuki c kasalar zaten belli zevk sahibi kişilere hitap etti bence.. body kit ve spesifik donanımlarla göz alıcı araçlar çıkıyor ortaya..Fiyatların ateş pahası olduğu aşikar ama, katılıyorum..
Bu yoruma ben de katılıyorum. C kasa Vectra lar hala göze hitab ediyor. Bir yerde gördüğünüz zaman bakıyorsunuz. Kasanın köşeli hatları, agresif bagaj bölümü, uzun ve düz çizgileri aracın kasasının hala güncelliğini korumasına neden oluyor.
Bu noktada ben de düşünüyorum işte; Hoş bir spor panjur, güzel bir ön tampon eki ile dahi aracı sportifleştirmek mümkün ama diğer tüm noktalar aynı ağırlıktayken sadece bu iki işlemi yapmakta aracı ruhundan uzaklaştırır mı endişesini taşıyorum. Sizin kendi başlığınızda da belirttiğiniz apaçi görünüme mi yol açar endişesini taşıyorum.