V E C T R A C ' Ler Buraya

İrmscher ızgara çok pahalı, şahsen bir ızgaraya bu kadar yüksek parayı vermeye gönlüm razı olmuyor. Daha düz, aynı ızgara tipinde ama irmscher şeridi olmayanlar var, onlardan tercih edeceğim sanırım.

Alt tampon ekini nereden almıştınız? Farlar karartma mı yoksa orjinal olarak bu şekilde mi aldınız?

Bilgi verirseniz memnun olurum, benim için de farklı fikirler olur...

bu araba komple irmscher olarak aksesuar alınmıştı.

farlar orjinal edition farı
alt ek orjinal irmscher, KaStyle izmirden aldım
panjuruda ya ebaydan aldım yada KaStyle'den aldım. tam hatırlamıyorum

valla versende birşey olmaz satıyorum dediiğin zaman hemen satılacak paraya çevirilecek bir ürün ızgara o yüzden ona verilen parayı hiç düşünme.

Bu başlığa eklemeyi uygun gördüm,

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...tra-uyumlu-mp3-calar-oto-teyp-127577396/detay

Bu teybi 2003 Vectra 2.2 Elegance aracımda kullanabilir miyim? Direksiyon düğmeleri çalışır mı? İsteğim sadece mp3 çalar bir teyp kullanabilmek ve orjinal görüntüyü bozmamak.

bağlayamazsın :)

bu cihazlar 2005 ve sonrası araçlarda var.

vectralarda 2003-2004 modellerindeki tesisat bu cihazlara uyumlu değil, tesisatı uydursan ekranıda değiştirmen gerekir.
ekranı değiştirsen direksiyon kumandalarıda değiştirmen gerekir.

onun yerine double din pioneer al :)

bu aşağıdaki cihazdan kullanabilirsin.

9OK2d4WvN3ZF4cA.jpg

fotoraf0197f.jpg

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...asyon-sistemi-cyclone-1200-tl-126922028/detay

Ortalama 750 tl ile dış aksesuarları tamamlarsınız bence.. Orjinalleri ateş pahası olduğunda hem fikir isek mecbur eş değeri ürünlere yöneleceğiz..Örn:

100 tl Dediğiniz Spor panjur ,
220 tl OPC Line Bagaj spoilerı v
+ 440 tl ön-arka tampon ekleri
760 tl

Ortalama 750 tl ile dış aksesuarları tamamlarsınız bence.. Orjinalleri ateş pahası olduğunda hem fikir isek mecbur eş değeri ürünlere yöneleceğiz..Örn:

100 tl Dediğiniz Spor panjur ,
220 tl OPC Line Bagaj spoilerı v
+ 440 tl ön-arka tampon ekleri
760 tl

orjinal irmscher laser panjur 100tl mi?

Değil elbette Hamza Abi de Turgay abi laser model olmayan diye söylemiş ya yukarıda bundan söz ediyor heralde

pr012890ma.jpg

FK model

Geri