V E C T R A C ' Ler Buraya

Valla o zaman o Gökhan'a (gh912) özel mesaj atarak bilgi almanız lazım. Fiberden de yapılır tabi benim bilgim yok o konularda. 100 liraya bile yaptırılabilir belki ama orijinali tutar mı tutmaz mı yorumsuz...

irmscheir yazıyor ama orjinal degil ordaki ürün özel msj attım ama yanıt gelmedi bana

doğru yazılışı irmscher
!B8SkbQ!B2k~$(KGrHqIOKj4EzYUZ8HpIBM2o9O5hCw~~_35.JPG

Irmscher rear lip spoilerlarda o şekilde bir çıkartma etiket yada yazı yok zaten. Genelde alt kısıma kabartmalı ve parça kodu ile birlikte yazılır..

Çok teşekkür ederim Sekan Bey o zaaman tabiki orjinal olanı tercih ederim.
bununla beraber birde far kaşı istiyorum iki siparişide vericem

tamam takip edicem tavsiyelerinizede uyucam sizinde aklınızda olsun lütfen olursa haber veririseniz sevinirim.

o minnacık spoilere değermi o kadar para aynı spoilerin replikası satılıyor net üstündende alabilirsiniz fiber dir ama bir sıkıntı çıkartmaz zaten arkada varmı yokmu belli değil o kanatlar incecik bir şey anlaşılmıyor bile..

bende ebaycıyım ama yurt içinden aldığım tek parça karlıkçıdan aldığım spoilerdir iyikide almışım diyorum çok güzel duruyor araçda..

fotograf eklermisiniz rica etsem görelim nasıl olduklarını

Orijinal parça değer kaybetmez ve orijinal olduğunu bilmek insana ayrı bir zevk verir. Tüm bakış açınız ona göre değişir. Ben orijinal olmayan en ufak parça tercih etmem aracımda, psikolojik bir tercih olabilir ama görüntüde illaki farkediyor detaylarda...

eklemişdim zmanında siteye orda vardı bilgisayarda bulursam eklerim resim

Geri