Vahim bir kaza...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah rahmet eylesin, gerde kalan yakınlarına sabır versin, ancak araca bakıldığında ölümle sonuçlanacak bir kaza gibi durmuyor. Diğer arkadaşlarında dediği gibi eğer emniyet kemeri bağlı değil ise airbag'în açılması da ölüme davetiye çıkarır. Bir de bar çıkışı herhalde alko ve aşırı hız. Çok yazık olmuş.

tmm doğrudur emliyet kemeri önemli fakat opelin hiç mi suçu yok? araçları pazarlarken 4 tane hava yastığı war diye övünüyorlar? hani nerde?

araç gtc değil. enjoy model galiba....

ben fotolardan gtc ye benzetim,çok net anlaşılmıyor enjoy da olabilir

ben fotolardan gtc ye benzetim,çok net anlaşılmıyor enjoy da olabilir
araç GTC değil. arka kapılar resimlerde çok net görülüyor.

Bu arada resimlere bakınca ilk söylediğim Hazalın eceli gelmiş oldu. Opelin bence ölümde hiç bir suçu yok. Emniyet kemerleri takılı olmadığı için airbagler açılmamış. Ölüm sebebi kafasını ön cama çarpması. emniyet kemeri takılı olsa airbagler açılmasa bile hayatını kaybetmezdi. Eceli gelmiş işte. ayrıca yine araca baktığımızda yüksek sürat direğe ve ağaca çarpmasına rağmen araç içine hiç bir hasar gelmemiş.

bu kız Türkiye 2. güzeliydi...

daha öncede corvette le kaza yapmıştı az yaralı olarak cıkmıştı ondan.
bu kaza da ise yüksek hızla bir direge carpıp agaca sag kapıdan vurmuşlar ve sonuc maalesef ölüm:(...

ALLAH kimsenin başına vermesin...

sırası gelen gider ne bi dakka sonra ne bi dakka önce. opelin suçu yok azrailin şuçu var bence.

Yakınlarının başı saolsun allah rahmet eylesin. dikkatsizlik kötü allah herkesi kazadan beladan korusun

ALLAH rahmet eylesin.
Kazanın oluş şekli ve hasar durumuna ilk bakışta ölümcül kazaya benzemiyor gibi .Ama sonuş hiçte göründüğü gibi olmamış . Sonuç sebepler zinciri vade dolmuş. Bazı kazalarda İçersinden canlı çıkması mümkün görülmeyenlerden kurtulanlar oluyor.:(

Allah Rahmet Eylesin.Emniyet Kemeri birkez daha önemini gösteriyor...

emniyet kemerinin takılı olmaması airbaglerin açılmamasına neden olmuş, muhtemelen kafayı cama çarpmış kırıklar kesmiş+boyun kırığı da varsa sonuç belli.madem ki gazlarsın emniyet kemerini neden takmassın yassık...

Son düzenleme:
Geri