Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ana gösterge(hız benzin, devir vs) için olanlar büyük, geri kalan herşey için(el freni, ikaz lambalarının hepsi vs) için küçük olanlar.
Ha tabii bir de mastercard.
Arkadaşlar bu led uygulamasını kullananlardan, özellikle uzun süredir kullanan varsa kendilerinden cevap rica ediyorum. Kullanım ömrü ile ilgili sıkıntı yaşadılar mı? Bu uygulamayı yapmak istiyorum ama 1 ay sonra led gitti tekrar sök tak ayak yoluna çevirmek istemiyorum. Bu yüzden bilgilendirme yapabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler....
bu konu hakkında o kadar konu gezdim, hiçbir yerde bu lambalardan nerede bulabileceğimiz yazılmamış, şuraya bakın buraya bakın bulursunuz denmiş sadece, iyi de ne diye bakalım, bu lambaların ismi cismi standardı nedir, bilsek sorar mıyız? bilen birisi bir tane link verse ne iyi olacak, ek olarak bu lambaların orjinalleri beyaz mı sarı mı yanar?
arkadaşlar göstergedeki 2 adet olan büyük ampulün modeli nedir.Yani t5 t10 gibi ismi vardır mutlaka.Led ampulle değiştirmek istiyorum.Yanlış ampul alıpta boşu boşuna söküp takmış olmayayım.Ayrıca küçük olanların da modeli nedir?