Vectra B Kasa maksimum hız

astra 1.3 cdti bence düz yolda imkansız 220 yapamazz!iniştede 240 yapamazz tabii bu benim fikrimm!abii 2.0 vectralar 240 anca görüyomuşş!sen 1.3 diesel le nasıl görüyosunn hayret dorusuu!

asla 1.3 dizel 200 ü bile zor bulur ve de 5.4 yaksın sen bide istanbul ankara git bakalım otobanda 200 le kaç yakacak:
gelelim asıl konuya 2000 16v 136 bg ecotech motora sahip vectra ile bence yol musait ise 240 yapar diye dusunuyorum youtube da bunların ornegi var

bılmıyorum valla navıgsyonla fılan olcmedık hızı da ıbre 240 a dayandı 4000-4500 devırde fılan

yav ben 215 den yukarı çıkacağını sanmıyorum arcın bu 240 yapanlar nasıl yapıyo ya kafayı yiyecem yaa 2.0 16v ecotech motorlu vectra biri bana açıklama yapsın lütfen yaaaaaaaaaaaaaa

blackstorm_52' Alıntı:
ya rampa asagı 240 yaptı walla ama 4500 devırde fılandı cok zorladık arabayı ama rahat 200 yapıyo arabam ,astra 1.3 cdtı.240 yaptıgında 15.000km bakımını yenı yaptırmıstık bı de bızım arabayı babam cok uzun yola goturuyo motoru acıldı bayaa.ve yakıt tuketımı de 100km de 5.4.İnanmayan arkdaslar duysun bunu zorlayınca oluyo 240.keske resmını cekseydım o an ıbrenın yaaaaa.......

heheh.rüya falan olmasın o iyi hatırlıomusun.?corsayı öldürsen yokuş aşağı deli gibi tam gaz 190 anca oluo oda arada sırada.sen asra ile daha ağar 240 ahahahah.maşallah 15bin bakımdan olsa gerek heralde.hehe

yaw bı daha 240 yaparsak ibrenın resmını cekcem.zaten ıst a gıderken yaptık 240 ya kımse nıe ınanmıyo??????rahat 200 yapıyoooooooo.240 ı zaten 15.000 km bakımından hemen sonra yaptık...yıne de yaparr.offf ...bu konuyu kapatalım artık arkadaslar ben resmını cekınce tekrar konu acarım yorumlarınız ıcın yıne de tesekkurler.....ASTRA HB 1.3 CDTI 2006

arkadaşlar.yokuş aşşa market arabası da yüksek hız yapar.o yüzden çok anlamı yok.1.3 dizel araba 240 yapar diyen arkadaş,bunu başka yerde söyleme,ilimle uğraşan tüm makine mühendisleri işi bırakır.ha çok rampa aşşa belki devir kesiciye kadar gelirsin ama bunu 2-3 kere yaparsan motoru eline alırsın.vectra 260 rahat yapar diyen arkadaş,araç 2.0 vectra m3 diil.allah aşkına abartmayı da abartmayalım.avcı hikayesine dönmesin bu iş.

bende 225 gördüm düz yolda tüple;)

akrep11' Alıntı:
arkadaşlar.yokuş aşşa market arabası da yüksek hız yapar.o yüzden çok anlamı yok.1.3 dizel araba 240 yapar diyen arkadaş,bunu başka yerde söyleme,ilimle uğraşan tüm makine mühendisleri işi bırakır.ha çok rampa aşşa belki devir kesiciye kadar gelirsin ama bunu 2-3 kere yaparsan motoru eline alırsın.vectra 260 rahat yapar diyen arkadaş,araç 2.0 vectra m3 diil.allah aşkına abartmayı da abartmayalım.avcı hikayesine dönmesin bu iş.
katılıyorum ve aynen alkşlıyorum :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Geri