astra 1.3 cdti bence düz yolda imkansız 220 yapamazz!iniştede 240 yapamazz tabii bu benim fikrimm!abii 2.0 vectralar 240 anca görüyomuşş!sen 1.3 diesel le nasıl görüyosunn hayret dorusuu!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
blackstorm_52' Alıntı:ya rampa asagı 240 yaptı walla ama 4500 devırde fılandı cok zorladık arabayı ama rahat 200 yapıyo arabam ,astra 1.3 cdtı.240 yaptıgında 15.000km bakımını yenı yaptırmıstık bı de bızım arabayı babam cok uzun yola goturuyo motoru acıldı bayaa.ve yakıt tuketımı de 100km de 5.4.İnanmayan arkdaslar duysun bunu zorlayınca oluyo 240.keske resmını cekseydım o an ıbrenın yaaaaa.......
220-230 dur hakkı zaten.kadran payını da çıkardın mı 210 gibi bişey olur ki eyvellah.260 diyenler var yawbabaihsan' Alıntı:bende 225 gördüm düz yolda tüple
katılıyorum ve aynen alkşlıyorumakrep11' Alıntı:arkadaşlar.yokuş aşşa market arabası da yüksek hız yapar.o yüzden çok anlamı yok.1.3 dizel araba 240 yapar diyen arkadaş,bunu başka yerde söyleme,ilimle uğraşan tüm makine mühendisleri işi bırakır.ha çok rampa aşşa belki devir kesiciye kadar gelirsin ama bunu 2-3 kere yaparsan motoru eline alırsın.vectra 260 rahat yapar diyen arkadaş,araç 2.0 vectra m3 diil.allah aşkına abartmayı da abartmayalım.avcı hikayesine dönmesin bu iş.