Vectra B Kasa maksimum hız

bu vectra nın teknik verileri ne bilmiyorum ama, sizin yapacağınız gerçek hızlar fabrika verilerinden ortalama 10 km daha fazladır yolda:good: sonrası da kadran hatasına girer.260 falan görmek mümkün değil yani anlıycağınız. dizel astra ile 240 km gören arkadaşın dizellerin ne kadar devir çevirdiğinden haberi yok herhalde yada kadranları bozuk:D biz 3 kişi varken 180 falan gördük ama fazlasını görür mü bilmem:o

abi diyorum 4000-4500 devırde fılan yaptı 240 yanı devır kesıcıye yakın .ya zaten bı kere yaptık 240 belkı kadran bozuktur vrdıgınız bılgı ıcın tesekkurler.ben bunu bı servise soriim.cok saolunn..

çevreyolunda 260'a çıkıyorum ve daha da hızlandığımı hissediyorum ama daha kaça kadar çıktığımı bilmiyorum aracımda goodyear eagle f1 performans lastikleri var,birde benzini opet 97 oktan kullanıyorum ayrıca her yağ değişiminde ER diye bi katkı var onu koyuyorum sürtünmeyi acayip azaltıyor bunlarında katkısı vardır.Geçen sene tatil dönüşü sivrihisar-polatlı arası 247 ile radara girdim,polis psikopatmısın sen dedi :D

Vectra 2.5 İ Sport' Alıntı:
çevreyolunda 260'a çıkıyorum ve daha da hızlandığımı hissediyorum ama daha kaça kadar çıktığımı bilmiyorum aracımda goodyear eagle f1 performans lastikleri var,birde benzini opet 97 oktan kullanıyorum ayrıca her yağ değişiminde ER diye bi katkı var onu koyuyorum sürtünmeyi acayip azaltıyor bunlarında katkısı vardır.Geçen sene tatil dönüşü sivrihisar-polatlı arası 247 ile radara girdim,polis psikopatmısın sen dedi :D

2.5 VECTRA B YAPMAZSA ATALIM ÇÖPE...

otobana çıkma fırsatım olmadı ama yol bilgisayarını sökerken speed yazan yerde 255 diodu bilmem ne kadar doğrudur benden önceki adam 250 gördüm dedi aldığım kişi müşterim görmüştür diede düşünüyorum adamı tanıdığım kadar ama şehir içinde denediğim kadarda 3. viteste 160 ı gördüm

kadran lar hatalıysa niye arabalara koyuyorlar ben 1.6 astra ile 220 görüyorum vectra b 2.0 motoruyla yapsın artık 250-260 daha 2.0 motor ne işe yarar

Aşırı hız felakettir !

yokmu 270 evet beyler yokmu arttıran :cry: peki 265 evet oda yok galiba en son 260 a veriyoruz verdik gitti:yahoo: :yahoo:

M@honi' Alıntı:
kadran lar hatalıysa niye arabalara koyuyorlar ben 1.6 astra ile 220 görüyorum vectra b 2.0 motoruyla yapsın artık 250-260 daha 2.0 motor ne işe yarar

kadran hatası wardır yoksa astra nası olur da yokuş aşağı 220nin hmn üstndeki(yaklaşık218km fln)ibreyle dewir kesiciye girer.düz yolda 200km görr...bi de 90hp motor 1050kg boş ağırlık.....

bu konu serbest atış alanına dönmüş 240 lar 260 lar havada uçuşuyor:)

Bildiğim kadarıyla; ibreye, üretici tarafından belli bir hızın üstüne çıkıldığında giderek artan şekilde hata payı veriliyor. Amacı da sürücünün yüksek hız yaptığını zannedip tatmin olmasıymış:)
bunu duyduğumda 1.3 astranın 240 yapmasından daha mantıklı geldi bana.

Geri