Vectra B Kasa maksimum hız

en son 400 km gördüm ama yol bitti ne yazıkki bide 1.6 dı bnm kullandığım vectra 2.0 olsa 550 yapardım herhalde :)

Amanın! 260 lar 255 ler 400 ler arkadaşlar yavaş! şunu kabul ederim arabaya mutlaka şöyle düz bir yolda yada otobanda bi yoklama çekersiniz basınca gidecek mi eminim bunu hepimiz yapmışızdır kendimden biliyorum arabayı ilk aldığım zaman şöyle çevre yolunda 240'a bi uzadık dedim ki evet araba iyi gidiyor gider arkadaşlar sonuçta 2.0-2.5 araçlar ama mühim olan arabaların gideceğini bilip kendimizi mümkün olduğunca frenlemek hemen aklımıza Allah korusun ya bişey olursa düşüncesini yerleştirmek ve eminim o kısa süreli adrenalin esnasında çoğumuz bunu düşünüyoruzdur ve ayağımızı usulca gazdan çekeriz
extrem arkadaşlara lafım yok ama Allah hepimizi trafik kazalarından korusun.Sivrihisarda önümde giden 3.30 BMW'nin sayamadığım taklaları hala beynimde kazılı Allahım çok kötüydü..:(

valla ben arabayı aldığım ilk zamanlarda ankara-istanbul otobanında 190 a kadar çıktım ,benim araba için çokmu azmı bilmem 2004 1.4 1.6 HB

bu konuyu kım actı yawww allah allaah. Moderatorler e seslenıyorum :) kılıtleyın bu konuyu yaw herkes yaptıgı hızı ceksın ole konu acsın o zaman ben gostercektım ama malesef arabayı sattık yaww .....

alpasch' Alıntı:
arabalarin kadranlari dogru gostermiyor...
gecen arabayla 150 ile giderken navigasyon acikti.navigasyonda hizi 125 gosteriyordu. yani dusunun... 240la gidiyorsan o gercekte 200 olabilir. navigasyon ile kontrol etmek lazim...

navigasyonun doğru gösterdiğini kim sölemiş???

şu anda hatırladığım bişe var. vectra b gt nin test verilerini göre (ki düz yoldadır büyük ihtimalle) 242km/s

ama normal 2.0 lar yaparmı bilemem.

alpasch' Alıntı:
:D :D :D

navigasyonlarin calisma prensibini biliyorsundur sanirim...

biliyorum ama hız konusunda doğruyu gösterdiğine inanmıyorum (senin dediğine göre konuşuyorum)

alpasch' Alıntı:
arabalarin kadranlari dogru gostermiyor...
gecen arabayla 150 ile giderken navigasyon acikti.navigasyonda hizi 125 gosteriyordu. yani dusunun... 240la gidiyorsan o gercekte 200 olabilir. navigasyon ile kontrol etmek lazim...
Katılıyorum. İbredeki hata payının neden hız arttıkça büyüdüğünü yazmıştım zaten. O yüzden navigasyon bana da daha gerçekçi geliyor.

Geri