Vectra C Elegance Hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracın performansı yeterli derecede iyi görünüyor arkadaşlar. Expertiz raporu almaya giderken ve gelirken yolcu olarak da olsa memnun kaldım. Çekmeme gibi bir durum hissetmedim, basınca gaza gidiyodu.Yalnız rapor sonucu değişmesi gereken bazı parçalar çıktı. Teknik servis bölümünde yazdım bi göz atıp yardımcı olursanız sevinirim. Karar aşamasındayım...

walla okadar laf söleynmiş ama bilmiorum daha geçen hafta opele gittiğimde 1.6 denedim vectra çokta kötü değildi sadece ilk kalkışta biraz hantal ama gazı verirsen iide gidior yavaş dienler birazda gaza basmadıklarından olsa gerek yoksa çokta kötü değil vectra iyi araba dır ama 98 bin km de diosun ne derece güvenilir bilmeiyecem elegance olayıda en güzel donanım ztn hiç kaçırma derim ama işte km si biraz daha düşük olsaymış keşke nese şimdiden hayırlı uğurlu olsun
valla aynen katılıyorum aykal arabayı bende test etmiştim ilk çıktığında 1.6 motor performansı gayet iyiydi bana göre.ama şimdi bide şu var.lpg siz bu arabaya binmek işkence haline dönüşür bence:)çok yakıyor çok.1.6 motor ağır kasa zorladıkmı içiyor benzini adeta

Araç LPG'li çok şükür :) ve LPG de iyi performans gösteriyordu...

Acil Yardım başlıklı benim açtığım konu.1-2 sayfa gerilerde kalmış ben şimdi güncelleyim

Aracımın satışını bugün aldım, kullandım. İlk izlenim süper memnunum.Araç tekerleklerin üzerinde değil sanki uçarak veya kayarak ilerliyor gibi. Ne motor sesi, ne dışarı sesi, ne kasis sesi, ayrıca kullanması çok zevkli ve çok konforlu bir araç. Performans yeterince iyi.1.8 kadar olmasada gaza basınca fırlıyor. Ama bu araçlada fırlamak istemedim hiç, çok rahatlatıcı ve sakin bir sürüş deneyimi yaşıyor insan kullanırken. İlginçtir 1.8 kullanırken hep bir hırs, aradan geçme, kalkışlarda fırlama gibi hıza sevkeden hisler uyanırdı. Bunda ise bambaşka. Sakinlik, dinginlik, huzur, konfor.... Benim eski aracımda çok konforluydu ama bunu görünce eskisi gözümde çok değişti. Özetle herkese tavsiye ederim. Vectra bambaşka birşey olmuş :) tadından yenmiyor....

hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız! sana katılıyorum bambaşka bir araç gerçekten vectra c!!!

Aracımın satışını bugün aldım, kullandım. İlk izlenim süper memnunum.Araç tekerleklerin üzerinde değil sanki uçarak veya kayarak ilerliyor gibi. Ne motor sesi, ne dışarı sesi, ne kasis sesi, ayrıca kullanması çok zevkli ve çok konforlu bir araç. Performans yeterince iyi.1.8 kadar olmasada gaza basınca fırlıyor. Ama bu araçlada fırlamak istemedim hiç, çok rahatlatıcı ve sakin bir sürüş deneyimi yaşıyor insan kullanırken. İlginçtir 1.8 kullanırken hep bir hırs, aradan geçme, kalkışlarda fırlama gibi hıza sevkeden hisler uyanırdı. Bunda ise bambaşka. Sakinlik, dinginlik, huzur, konfor.... Benim eski aracımda çok konforluydu ama bunu görünce eskisi gözümde çok değişti. Özetle herkese tavsiye ederim. Vectra bambaşka birşey olmuş :) tadından yenmiyor....

zaten aracının bize hantal gelmesindeki tek sebep bu araçta insan hızlı gitmek istemiyoki :D hayırlı olsun güle güle kullan kazasız ve cezasız bu arada fotoları bekliyoruz

Geri