Vectra C Elegance Hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla süper olur. Ben mailime bi bakayım madem...

Hehe farketmez zaten mail posta demek. Bende postama bakayım demiş oluyorum :) Tabi posta kutusuna bakmak için biraz erken ama olsun. İlerde ışınlanma yayılırda hemen gelir belki postalarımız:) Cansız maddeleri ışınlamaya başladılar diye biliyorum...

valla 2003 elegance sahıbıyım bı kere kalkısı unut ama 3 vıtes ortalarında devırı aldıktan sora tamamdır sen kadranın 260 gostermesıne de bakma cunku 260ı gormuyo ama konfor rahatlık tamamdır tam not bıde arada bascaksan zaten 3 uncu vıteseten sora al basını gıt ama tabıkı 2 bın motor performansı bekleme

Ayrıca baklavaları Teknik Servis bölümüne koydum. Tükenmeden yetişin derim :)

valla 2003 elegance sahıbıyım bı kere kalkısı unut ama 3 vıtes ortalarında devırı aldıktan sora tamamdır sen kadranın 260 gostermesıne de bakma cunku 260ı gormuyo ama konfor rahatlık tamamdır tam not bıde arada bascaksan zaten 3 uncu vıteseten sora al basını gıt ama tabıkı 2 bın motor performansı bekleme

Aldığım kişi 215 bastım daha da giderdi diyor. Ama ben eski aracımla bile en fazla 195 basabilmiştim zaten. Hem yol şartları hemde güvenlik açısından devam edemedim...Benim için önemli olan 120 ile giderken sessiz olması, ki fazlasıyla sessiz 120'de...

Birde sanki torku yüksek gibi geldi bana. Çünkü yokuşlarda eski aracım kadar bayılmıyor, vites küçültme ihtiyacı olmadı hiç daha...

Arçta torpido soğutma varmı acaba ? torpidoda kalorifer tekerleği gibi birşey var ama, açınca görünüyor solda...Bir de lastik hava basınçları görünüyormuş doğru mu ?

evet soğutma ve ısıtma var o küçük tekeri yukarı doğru itince açılıordu sanaırm yada dene klimayı aç bak ayırca lastik basıncıda eğer var ise bc tuşuna basınca tires die çıkıor ordan bakabilrsin :)

bc tuşu board computer yani yol bilgisayara ile ilgili bir tuş.c2 makyajlı vectralarda ve astralarda var bildiğim kadarıyla ama vectra c1 i bilemiyorum.o tuşa basınca yol bilgisayarı ayarlarına giriliyor.eğer lastik basınç ayarı var ise aracınızda zaten yol bilgisayarını karıştırarak bulabilirsiniz:)

Geri