Vectra C Elegance Hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hepimize kazasız, belasız, cezasız ve keyifli sürüşler dilerim. Fotograflar yakında geliyor. Ama önce Gökhan'a yollıycam sözüm var :)

Ayrıca sizden bir ricam daha olacak.. Aracın kullanma kılavuzunu bulabilirmiyim acaba. Dijital ortamda da olur. Satın alabileceğim bir yer varsa o da olur.. Sizlerde varsa yardımcı olur musunuz ? PDF formatında falan olsa çok süper olurdu...Ben bu konularda çok titizimdir ama herkes öyle değil mlsf. Örneğin uyduruk 100 YTL'lik bir elektronik cihazın bile kullanma klavuzunu kutusunu, orijinal herşeyini saklarım. Ki bu koca araba, insan nasıl umursamaz anlamıyorum. Yardımcı olursanuz mutluluğum daha da artacak :)

Aracımın satışını bugün aldım, kullandım. İlk izlenim süper memnunum.Araç tekerleklerin üzerinde değil sanki uçarak veya kayarak ilerliyor gibi. Ne motor sesi, ne dışarı sesi, ne kasis sesi, ayrıca kullanması çok zevkli ve çok konforlu bir araç. Performans yeterince iyi.1.8 kadar olmasada gaza basınca fırlıyor. Ama bu araçlada fırlamak istemedim hiç, çok rahatlatıcı ve sakin bir sürüş deneyimi yaşıyor insan kullanırken. İlginçtir 1.8 kullanırken hep bir hırs, aradan geçme, kalkışlarda fırlama gibi hıza sevkeden hisler uyanırdı. Bunda ise bambaşka. Sakinlik, dinginlik, huzur, konfor.... Benim eski aracımda çok konforluydu ama bunu görünce eskisi gözümde çok değişti. Özetle herkese tavsiye ederim. Vectra bambaşka birşey olmuş :) tadından yenmiyor....

arkadaşım hayırlı olsun kazasız belasız inş. ben de b kasa vectra'mı sattınca c kasa düşündüm ama kasa değişeceği için vaz geçmiştik...iyi seçim...

sonunda anladın vectrayı yani :D:D hayrlı uğurlu olsun :)

Aracımın satışını bugün aldım, kullandım. İlk izlenim süper memnunum.Araç tekerleklerin üzerinde değil sanki uçarak veya kayarak ilerliyor gibi. Ne motor sesi, ne dışarı sesi, ne kasis sesi, ayrıca kullanması çok zevkli ve çok konforlu bir araç. Performans yeterince iyi.1.8 kadar olmasada gaza basınca fırlıyor. Ama bu araçlada fırlamak istemedim hiç, çok rahatlatıcı ve sakin bir sürüş deneyimi yaşıyor insan kullanırken. İlginçtir 1.8 kullanırken hep bir hırs, aradan geçme, kalkışlarda fırlama gibi hıza sevkeden hisler uyanırdı. Bunda ise bambaşka. Sakinlik, dinginlik, huzur, konfor.... Benim eski aracımda çok konforluydu ama bunu görünce eskisi gözümde çok değişti. Özetle herkese tavsiye ederim. Vectra bambaşka birşey olmuş :) tadından yenmiyor....
hayırlı uğurlu olsun serkan.Allah kaza bela vermesin.vectra c gerçekten konforlu bir araçtır.o araca bindinmi gaza basasın gelmez bu konuda gerçekten haklısın:)güle güle bin kazasız belasız

Ayrıca sizden bir ricam daha olacak.. Aracın kullanma kılavuzunu bulabilirmiyim acaba. Dijital ortamda da olur. Satın alabileceğim bir yer varsa o da olur.. Sizlerde varsa yardımcı olur musunuz ? PDF formatında falan olsa çok süper olurdu...Ben bu konularda çok titizimdir ama herkes öyle değil mlsf. Örneğin uyduruk 100 YTL'lik bir elektronik cihazın bile kullanma klavuzunu kutusunu, orijinal herşeyini saklarım. Ki bu koca araba, insan nasıl umursamaz anlamıyorum. Yardımcı olursanuz mutluluğum daha da artacak :)

adaşım bende var kılavuzu ama nasıl yapacam bilmiyom sen bana yardımcı olursan bende sana olurum yani :rock

Teşekkürler :) Aykal, Burak ve Serkan tekrardan. Yağmurlar dinsin, haftasonu falan iyice bi temizleyim fotograf çekerim. Şimdi aldığım gibi duruyor, sadece dışını yıkattım...

adaşım bende var kılavuzu ama nasıl yapacam bilmiyom sen bana yardımcı olursan bende sana olurum yani :rock

Kardeş forumdan araştırdım Opele yazdım, biri aradı. Motor-şasi numaraları ve trafiğe çıkış tarihini sordu. Adresinize yollarız dedi. Bakalım o olmazsa fotograf çekip boyutlarını okunacak kadar yapıp zipleyip yollamak kalır sanada. Zahmet olmazsa tabi. Yada tarayıcıdan taramak lazım ama foto daha hızlı olur. Ben haber veririm sana eğer gelmezse adrese..Çok saol ilgilendiğin için...

Opel bana maille göndermişti sanada gönderirler muhakkak. Hatta ben kendininkinide bulmuştum bagajdaki sağ ve soldaki göz-dolaplardan.
Göndermezler ise bendeki fazlayı gönderirim sana. Ha hala hayattamıdır garanti vermiyim :)

Geri