vectra c için performans arttırıcı öneriler

Satıp 1.9 CD almak lazım, ben sattım mesela ama orda kaldık şimdilik :)

İkisini de kullandığımdan 1.9 cdti ile 1.6 arasında performans açısından bayağı fark var tavsiye edilir .

1.6 dan performans almak zor... cok fazla masraf yapip 130-140 bg civarina gelebilir. yaptigin masrafa deger mi o senin kararin... bence en mantiklisi satip 1.9 cdti veya 2.0 turbo almak. ben 1.6 satip 2.0 turbo aldim ve gayet mutluyum. tavsiye ederim :D

bendede 1.6 vectra c var performans cok kötü sende 2.0 turbo var galiba piyasası nedir performans olarak nasıl zaten kasa olarak cok beğeniyorum cok güzel biraz yardımcı olursan sevinirim bende satmayı düşünüyom

off yorumlar patlamış yahu..

1.6 16v bir vectra ya yapılacak en iyi şey.. mobil1 yağ ve bosh süper4 buji alıp aracı üzmeden binmektir..

benim çok yakın bir arkadaşımda var vectra elegance 1 ve 2si yapışştırıyor gayet iyi..

bence aracı üzmeye değmez 5-6hp yi hissetmezsiniz bence.. apaçi işi hava filtresine falan gerek yok gidin green kutu içi filtre alın..

yazılımda değmez benzinli araçta çok farketmez yazılım.. dediğim gibi kaş yapayım derken göz çıkarmayın.. aracınızı üzmeden masrafsız binin.. yoksa emin olun yaptığınız her artı performans size artı masraf olarak geri dönecektir..

of tarihi yeni gördüm :D neyse arama yapanlara yön göstersin artık yazdık o kadar

Son düzenleme:
ben aracıma lpg taktırdım ve aynı gün performance charger diye bi parça taktırdım.ve gerçekten araç lpg ile çalıştığı halde bu parça sayesinde performansta baya değişim oldu.benzinden daha iyi.ben arabama lastik çektiremezdim.şimdi farketmeden oluyor.ama araca zararı varmı bilemem.tam bir bilgi alıp taktırabilirsin.

bendede 1.6 vectra c var performans cok kötü sende 2.0 turbo var galiba piyasası nedir performans olarak nasıl zaten kasa olarak cok beğeniyorum cok güzel biraz yardımcı olursan sevinirim bende satmayı düşünüyom
bende 2006 1.6 elegance vardi onu 34.600 e sattim 37.800 e 2006 2.0 turbo elegance aldim yani 3.200 fark verdim. performans olarak bence gayet iyi 175 bg ama cok patinaja dusuyo :( fabrika verisi 0-100 9 sn. ama piyasada 2.0 turbo bulunmuyo. sifir alirken ayni fiyata 1.9 cdti almayi tercih ediyo herkes

oktanı yüksek benzin kullanıcan o hantallığı ancak böyle atarsın en ucuz yöntem budur şu an araçlarımızda kullandığımız benzinler çok kalitesiz en kaliteli benzinliklerdekiler bile çok kalitesiz...

oktanıda abartmamak lazım zararlıdır.. katkı falan kullanmayın bence..

Geri